Felnottkent tenyleg nem fog semmit sem erni egy napom?
Vannak mártírok akik tényleg nem tudnak semmit elvégezni egy nap alatt, de a többség alkalmazkodik és élhető időbeosztást csinál.
A munkahely megválasztása kulcsfontosságú, nálam a 6-2 beosztás a tökéletes mert amúgy is koránkelő vagyok és kora délután már otthon is vagyok, jut idő mindenre.
"Vannak mártírok akik tényleg nem tudnak semmit elvégezni egy nap alatt"
Nahát, nem is tudtam, hogy ezt hívják mártírnak.
Szerencsés vagy, hogy neked a délután szabad, de aki reggel korán kezd, és este esik haza hullafáradtan, hát annak nem marad sok ideje és kedve csinálni azt, amit egyébként más helyzetben megtenne.
Mert biztosan mindenkinek van lehetősége a betöltetlen, csak rá váró munkahelyek százai között dönteni.
Van amikor azzal kell beérni, ami van.
A lehetőségeket mi alakítjuk, tanulással, továbbképzéssel. Mindenki a maga életéért felelős, ez a kérdező előtt is legyen jó példa. Lehet úgy is csinálni, hogy reggeltől estig dolgozol és esélyed sincs váltani jobbra, vagy tanulsz és fejlődsz, hogy többre vidd.
Ez a különbség azok között, akiknek soha semmire nem lesz ideje és azok között, akik be tudják azt osztani.
Ilyenkor jön az, hogy mit csinálj, végre kialudd magad, mert hulla vagy, vagy éljél egy kicsit :D A 8-4-ig munka szerintem tűrhető, egyetemen is ennyit voltam minimum benn, plusz még a tanulás... most meg az már nem kell.
Csináltam 3 hónapig a 12 órás munkarendet, nagyon rossz volt. Eleinte élveztem, hogy vannak szabadnapjaim, de amikor egymás után 3 nappal...na az nagyon rossz.
Azért jusson eszedbe, hogy 1. teher alatt nő a pálma, 2. jó esetben azt fogod csinálni később, amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!