Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek most mi tévő...

Szerintetek most mi tévő legyek, gyerekkori zaklatóm a munkahelyen? Ott hagyjam az egész céget? SOS

Figyelt kérdés

Szóval, nagyon röviden vázolva a helyzet az, hogy felvettek egy céghez adminisztratív munkára, ám egy gyerekkori zaklatóm/bántalmazóm is ott dolgozik.

Ezt az első munkanapomon tudtam meg, e hét hétfőn és azóta azon őrlődöm ,hogy most mi a halált csináljak, ugyanis amikor 9-10 éves voltam nagyon sok lelki traumát kaptam tőle és a haverjaitól, amit a mai napig hordozok, de a munka pedig nagyon kellene...

Már beszélgettem egy másik munkatársammal aki kérdezgetett, hogy hogy tetszik nekem itt és mondtam neki, hogy lehet, hogy kilépek. És ezt meg tudta azaz ember is aki miatt tényleg szívesen lelépnék, és odajött munkaszünetben és mondta, hogy sajnálja ami történt régen, és más ember lett, tudja, hogy miatta mennék el, mert látta az arcomat amikor első nap megláttam, de szeretné ha nem tenném...

ÉS ami a legfelháborítóbb, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak, ma reggel egy csokor virág volt az asztalamon. Gondolom ő volt, így próbálja elnyomni a lelkiismeret furdalását, ha van egyáltalán neki olyan....

Szerintetek mit kéne most tennem?

Van valakinek tanácsa? Esetleg valaki hasonló helyzetben?

Tényleg mindjárt megőrülök.

Egy tanácstalan 25 éves Nő.

2016. jún. 9. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

A legtöbbeknek, akiket bántottak gyerekkorukban, nem adatik meg, hogy később bocsánatot kérjenek tőlük, úgyhogy szerintem próbáld a pozitív részét látni a dolognak. A legtöbb sorstársadat inkább még felnőtt korukban is tovább alázzák, és soha nem kapnak semmilyen elégtételt.

(Egyébként aligha a "zaklató" szó a legmegfelelőbb erre, azt ugyanis inkább szexuális zaklatás esetén szokták használni.)

2016. jún. 9. 23:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Kezdj el szép csendesen új munkahelyet keresni. Ide mindig szorongással fogsz belépni, kísértenek a rossz emlékek. Az a csokor virág inkább felkavar, mintsem megbocsátásra késztet, az ilyesmi sajnos egy életen keresztül megbocsáthatatlan. Nagyon sajnállak.
2016. jún. 10. 05:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

9-10 éves voltál, amikor zaklatott. Azaz csúfolt és kiröhögött, ami ebben a korban sokakkal előfordul.

Komolyan mondom, amikor olvastam, akkor azt hittem, vmi szexuális zaklatásról lesz majd szó.

Gyerekek voltatok! Én a helyedben nem lépnék ki. Tudom, h rossz érzés, meg lelkileg rossz volt (van), de bocsánatot kért, sajnálja ami történt.

És megváltozott. Ami milyen meglepő, ugye? Hiszen ő is 10 éves volt akkor , amikor csúfolt, most meg 25 (?) éves felnőtt ember.

Szerintem ne lépj ki emiatt.

34N

2016. jún. 10. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!