Támogatnád hogy a munkavállalók/alkalmazottak kamerázhassák egész napukat a munkahelyen és munkahelyi visszaélés esetén bizonyítékként használhassák?
Az már ma is lehetséges, sőt, évekkel ezelőtt is lehetséges volt, hogy a cégek kamerákat szerelnek fel, csak tájékoztatni kell róla a dolgozókat, hogy kamerák vannak felszerelve. Ez elég szokott lenni a vitás helyzetekben.
A dolgozók saját eszközzel szerintem nem vehetnek fel semmit, legalábbis nem hinném, hogy bárhol is meg lenne ilyen engedve, hiszen a felvétel üzleti titkokat tartalmazhat.
# 2/3 Időpont ma 14:49
A munkaadónak most is van, miről beszélsz?
# 5/5 Időpont ma 18:57
Joga van. Az más kérdés, hogy van ahol nem élnek ezzel a joggal, és nincs a melós ánuszrózsájában is egy.
Á, ma tiszta hülye vagyok. Értem. A munkáltatónak már most is van joga kamerázni. Persze. Bocs.
Végül is a kérdés az volt, támogatnám-e, hogy a munkavállalónak is lehessen.
Támogatnám.
# 7/7 Időpont ma 19:05
A legjobbakkal is előfordul.
Kérdező:
A bíróságon most is felhasználhatóak a "suttyomban" elkészített felvételek. Ha meg ott lenne a válladon a kisbömös (ne szó szerint értsd), az korlátozna a munkádban, meg a főnök is anyázna ugyanúgy, csak kamerán kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!