Nehéz ismerkedni egy HR-essel?
Nem tudom, hogy szimplán kedves vagy csak a munkakörének tesz eleget, de mikor ritkán találkozunk köszönéskor az én szemembe néz a többiek közül. Ha ő is akkor ebédel mikor én észreveszem, hogy már néz engem mire oda pillantok és pár másodpercig szemezünk. Lehet csak kíváncsi, hogy más emberek hogyan reagálnak és mit tud kiolvasni a mozdulataikból, elvégre is a munkája miatt sok embert ismer meg és gondolom szereti is emiatt a munkáját. Az ő reakciói alapján nekem érdekes személyiségnek tűnik és van valami vele kapcsolatban amit mindenképpen meg kell tudnom róla, de....
Soha nem beszéltünk még, de egyszer már írtam neki kíváncsi voltam hogyan reagál arra ha elnézést kérek tőle amiért az idejét raboltam: "semmi gond :)".
Ha érdekel valaki és elnézést kér tőled ilyesmi miatt akkor szerintem mindenki úgy reagál, hogy "dehogy zavarsz", "egyáltalán nem", + visszakérdezel vagy tévedek?
Smiley-t pedig gyakran használ ezt észre vettem, szóval ez nem sokat jelent, csak próbált kedvesnek tűnni a munkaköre miatt?
A beszélgetés kezdeményezése azért esett ki, mert így csak a férfi kockáztat és égetheti meg magát, a nő egójának meg túl jót tesz amit nem akarok akkor ha félre ismertem volna.
Nagy gondok, mi?
Attól hogy HRes hogy ez a munkája még nem lesz semmilyen misztikus képessége.
Ha egyéb jelzéseket nem ad akkor egyszerűen csak egy szimpatikus figura vagy a számára. Sokan itt követik el a hibát hogy azt hiszik lehet is belőle valami után a pofára esés pont az ilyen nőknél.
Hívd meg valahova egy baráti kávézásra közben kiderül hogy ő mit akar. Ha közeledik és belép a személyes zónádba akkor lehet többet is akar. Ha nem ne erőltesd.
Csak annyit tennek hozza, hogy egy hr-es ritkan is erkedik a minkahelyen. Pont azert, mert o hr-es.
De ez nem jelenti ezt, h o jo vagy rossz ember.
Igen tudom, hogy van egy neutralitás amit fenn kell tartani egy hr-esnek, éppen ezért sem akarom erőltetni. Plusz azóta már nem nagyon köszön és látom az erős karrierista oldalát is. És még is rosszul esik, hogy nem beszélhetünk, de tudom ha kierőltetnék egy beszélgetést vele az nem lehetne magán beszélgetés csak hivatalos.
Csak kideríteni a cold reading-em pontosságát...már csak ez is érdekes lenne.
Ha sehogy nem tudtal vele kommunikalni, nem tudom, hogy vonhatod le a kovetkeztetest valakirol, hogy lenezo.
Elkepzelhetonek tartod, h Te nem voltal egyertelmu? Egy no, nem csak hres soha nem fog odamenni hozzad es randira hivni. A ferfinak kell lelemenyesnek lennie, s talalj ra modot, h beszelgess vele.
Volt egy rövid "beszélgetésünk" ahol lerázott és bármennyire vak vagyok azért még én is meg tudom állapítani valaki hangsúlyából, nézéséből és viselkedéséből, hogy ha lenéz és elkerül. De még ha rossz passzban is volt, akkor az utána levő normális üzenetre miért nem válaszolt? Még is mi ez ha nem tiszteletlenség? De még ha azt feltételezzük, hogy nem akart megbántani azért nem írt semmit ez számomra nem egyenes, elkerülő, a másikat figyelmen kívül hagyó személyiségre vall.
És igen olvasta és normális üzenet volt nem szia mizu jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!