Miért nem tudok korombeli srácokkal ismerkedni?
Nem kimondottan a ''a nagy szerelmet'' várom ilyen fiatalon,csak egyre inkább kezdem észrevenni,hogy nem állok a fiúkkal sehogy. Sosem volt még komoly barátom (hát..végülis van még időm) biztos közre játszik az is,hogy nem vagyok egy topmodell,nem sminkelem magam, és női idomaim (értsd: fenék,mell) cseppet sem keltik fel a fiúk érdeklődéset. Ennek ellenére hiszek abban,hogy a külső nem minden,és az a felfogásom,hogy inkább akarjanak megismerni a személyiségem miatt.
Nem feltétlen ''szerelmi'' kapcsoltot szeretnék építeni. Mostanság vettem észre,hogy nincsennek korombeli srácok,kikkel spontán eltudnék menni ide-oda. És ezen szeretnék változtatni,több fiúval akarok megismerkedni,mivel én úgy gondolom,hogy ők sokkal aktívabbak, több programot lehet velük csinálni,és sokkal bevállalósabbak.
Kérlek adjatok tippeket,hogy közeledjek a fiúkhoz?
Helyesírásért elnézést kérek!
Ne aggódj, a te korodban én is ilyen voltam. Nem volt baj a külsőmmel, mégse voltak fiúk körülöttem. Sovány vigasz, de az évek során rengeteget fogsz még változni, bőven van még 3-4 éved, hogy elkezdj komolyabban fiúkkal ismerkedni. Írtad, hogy nem sminkelsz, ilyesmi. Légy ápolt és csinos, ez bőven elég, de hidd el, a srácoknak ez is fontos a személyiségeden túl! Ha van lehetőséged, menj el a barátaiddal ide-oda, csináljatok közös programot. Ha most leszel középiskolás, ott úgyis megnyílik előtted a világ. Remélem tudtam segíteni. Az írásod alapján pedig nagyon értelmes lánynak tűnsz :) sok sikert
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!