Hogy telik egy munkanapotok?
Reggel ötkor kelés. Kaja dobozolás (reggeli, tízórai, ebéd, uzsi). Le az edzőterembe hattól fél nyolcig. Nyolcra átérek abba a városba ahol melózok. Négyig bent vagyok. Utána haza, de fakultatív, hogy mihez kezdek. Hazajovok kaja. Majd az esti futás. Ennyi.
Grafikus szakma.
Raktári területen dolgozok, elektromos és benzines kéziszerszámokat illetve kerti gépeket gyártanak az összeszerelő részlegeken, minden kollégámnak 1 gyártósort(termék) kell vinni a műszakban, ami annyit tesz hogy biztosítani kell a szükséges alapanyagokat(burkolat, kapcsológomb, kábel, rugó, csavarok, matrica, speciális pótalkatrészek) Ezeket meghatározott időn belül kell az Operátorokhoz juttatni
Ezek az alkatrészek dobozokban érkeznek kínából, németből, lengyelből, illetve többek között Románia és Bulgáriából. Egy csavaros doboz pl 20e darabot tartalmaz, a rugó típustól függően érkezhet 4 ezresével de ezresével is. Szóval minden nagy tételben, és ezeket cikkszám szerint tárolni kell az adott polc helyén.
Reggel 6-kor kelek, elvégzem a reggeli teendőket, eszek, pakolok magamnak ebédre valót, bepattanok a verdába és 7-re bent vagyok a műhelyben. (Autótechnikus vagyok)
Itt egy laza fél órás kávézás, beszélgetés következik, a főnök elmondja mi várható az adott napon, stb... Ezután pörög a meló egészen délután 5-ig, utána irány haza. Itthon egyből kajálás következik, utána változó. (Házkörüli munkák, saját autóm karbantartása, vagy csak pihi).
Elég változatos munkám van. Mindig más problémát kell megoldani. Gyári munkát nem tudnék elképzelni magamnak...
23/f
Szemelyi asszisztens vagyok
6kor kelek, reggel kondi
9kor kezdodik a munkaido de a fonok csak 10 utan szokott beesni, ugyhogy ha kesek sosem gond (nemcsak hogy nem tud rola, de mondta is hogy oke)
amig meg nem erkezik reggelizek, feszbuk, emailek, gyakorikerdesek, elmosogatok, fogat mosok es elkezdek dolgozni
mikor megerkezik en mar nagyban produkalom a munkat ;)
telefont emelgetek, emaileket irok, szerzodeseket gepelek, utazasait szervezem, kocsiszervizt intezem, online vasarolok neki ezt azt, vagyis a kavefozesen kivul szinte mindent megcsinalok neki
nem veszek ki ebedszunetet, a hozott kajamat eszem itt az asztalnal, majd megint mosogatas fogmosas...
5kor elbucsuzom es hazamegyek
pakolaszok, intezkedek, vacsoranal neha megnezek egy reszt a kedvenc sorozatombol, keszulok a holnapra, kiteszem a kondi ruhat, megcsinalom a holnapi reggelit aztan 10korul agyiko
Egy büfében dolgozom,nagy forgalmú út mellett.
Rengeteg bunkó emberrel találkozom nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!