Egy árufeltöltőnek mondjuk a teszkóban pontosan milyen feladatai vannak? Hogyan telik ott egy munkanap?
Figyelt kérdés
mit kell ott csinálni? Kell hozzá sok ész? És ha máshova megyek árufeltöltőnek nem a teszkóba?2014. dec. 17. 16:51
1/5 anonim válasza:
Őszintén.. szerinted milyen ész kéne hozzá?
Feladatai: pakolsz
Munkanap: Megdolgoztatnak a béredért.. és vagy csinálod amit mondnak, vagy megy a helyedre 100
Árufeltöltőnek a diákok mennek, vagy az akinek olyan kevés a képzettsége, hogy máshova nem kell...
Általában mindenhol ilyen...
2/5 anonim válasza:
Tesco. Nalunk igy hivják,remélem nem vesznek fel ilyen ostobát,mert igy is elég hülyének nézne minket...
3/5 anonim válasza:
Igen, kihagytam, hogy vannak akik azért dolgoznak ott mert sajnos a munkakörükben nem találnak munkát..
4/5 anonim válasza:
Igen is kell szakképzettség egy árufeltöltőnek is, legalábbis előny. És nemcsak árufeltöltésből áll a munkakör, hanem leltározásból, áruleértékelésből (sárgázás), akciós termékek kiválasztásából, selejtezésből, polccímke nyomásból, stb. Gyakorlatilag az egész adott osztály teendőit neki kell ellátnia, úgyhogy nem nagyon lehet unatkozni (egy volt tescos)
5/5 anonim válasza:
én kb. 5 éve diákként főiskola mellett dolgoztam egy bp-i tesco-ban árufeltöltőként.
komolyan mondom, olyan buta emberekkel még életemben nem találkoztam előtte. a felnőtt munkatársak többsége egy kisgyerek értelmi szintjén volt, tehát nem hinném,h túl sok ész kéne hozzá:)
persze nem biztos, h vidéken is ilyenek a tescok.
amúgy nekem a polcokra kellett kipakolni, a raktárból kihozni az árut, néha felsöpörni néha, polcokat igazgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!