Mennyi időbe telik, mire értesítenek egy cégtől, ahova jelentkeztem?
Figyelt kérdés
Kedd délután adtam le a portán a jelentkezési lapom egy céghez. Nagyon szeretnék bejutni. Már péntek van és még nem hívtak ez ügyben. Most van oda felvétel, bár nem tudom mennyi ideig. Mégegyszer elmenjek személyesen leadni egy másik jelentkezést vagy várjak 1-2 hetet ezzel, hátha hívnak?2014. nov. 14. 14:10
1/2 intrepid válasza:
NET.-en keressél rá a cégre ha tudsz, küldd el nekik azon, jövő héten kérdezzél rá, hogy áll az ügy. Sajnos vannak olyan arrogáns személyzetisek, hogy hirdetnek, utána már nehezükre esik tudatni, ha nem te kaptad az állást. Azért írom a NET.-et, mert én is adtam már le portán önéletrajzot, mentem el, visszanéztem egy pillanatra, akkor gyürte össze, és dobta a szemetesbe a barom portás.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de sajnos mailben nem tudom elküldeni, mert mondták ott dolgozó ismerőseim, hogy személyesen kell leadni egy jelentkezési lapot. A maileket nem nézik meg.. Már kezdek ideges lenni, mert nagyon jó lenne ott dolgozni. Sokszor próbálkoztam már bejutni, de csak most van felvétel pár hétig. Jó párszor b.nkó is volt velem az egyik portás, hogy mennyiszer megyek el oda még. Most egy másik volt, aki kedvesen viselkedett, és ahogy láttam tényleg eltette a többi jel.laphoz az enyémet is. Nagyon nehéz bejutni, pedig csak egy egyszerű munkáról van szó. Remélem hívnak azért...
2014. nov. 17. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!