Munkaügyi által hirdetett pincér OKJ tanfolyamra jelentkeztem, tesztet is kitöltöttem. Mennyi időn belül értesitenek ha felvettek?
Debrecenben jelentkeztem a kevin 98bt. szervezi ha jól tudom. Amugy gyakorlat pontosan miből fog állni? mennyire nehéz tanfolyam végén a vizsga?
válaszaitokat elöre is köszönöm!
Szia.
Bocs ha zavarlak csak azt szeretném kérdezni,hogy téged hívtak-e már, én is 3.-án voltam tesztet írni Debrecenben igaz nem a pincér tanfolyamra jelentkeztem, de engem még senki nem hívott.
engem ma hívtak délben hogy felvettek!
téged nem értesitettek még ma sem?
Gratulálok!
Engem nem hívtak még ma sem,a barátnőmet is hívták ma,hogy felvették, igaz ő másik tanfolyamra jelentkezett nem arra amelyikre én.Komolyan tiszta ideg vagyok ,hogy miért nem hívnak,úgyhogy ma délután fel is hívtam őket, a válasz annyi volt,hogy még nincsenek elkésve,mindenképp hívnak majd ha nem vettek fel akkor is.Mondjuk ilyen tanfolyam amire jelentkeztem kettő is indul az egyik 16-kán a másik pedig hónap végén, még reménykedem hátha majd holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!