Minek érdemes tanulni?
Figyelt kérdés
Ott szeretném hagyni az egyetemet, tanítóképzőn vagyok, de néha nem érzem azt, hogy tényleg ez lenne a hivatásom...Mintha jobban hajlanék a sminkes, vagy masszőr felé, de ezekkel meg az a baj, hogy sok van belőlük.....Tényleg, minek éri meg tanulni...? Mérnök, orvos, közgazdász nem tudnék lenni, mert nem vagyok olyan beállítottságú...el vagyok teljesen keseredve..2016. jún. 5. 20:38
11/11 anonim válasza:
Én vagyok a gyógymasszőrös. Szerintem korántsem ilyen egyszerű a dolog. Igényes helyre kell menni dolgozni ahol van a munkádra kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!