Minek érdemes tanulni?
hanyadéves vagy?
ha már a fele körül jársz,szerintem ne hagyd ott. ha nem is fogsz konkrétan tanítani, el lehet vele helyezkedni iskolában más munkakörben is. nem árt,hogyha megvan. annyira nem nehéz a TK. mellette el tudsz kezdeni más szakmát is kitanulni.
ha érdekel a sminkelés,azt is megpróbálhatod. az egyetem mellett is lehet . dolgozni is benne. próbáld meg.
de viszont ha még elsős vagy az egyetemen és már úgy érzed nem neked való,akkor tényleg hagyd.de ha a felénél jársz már ne add fel.
Szerintem kevesbe szamit, hogy melyik szakmat hanyan gyakoroljak mar. En peldaul jogasznak tanulok, de igazabol le se sz arnam, hogy hany jogasz van mar, mert ha erdekelne a dolog, akkor mindent megtennek, hogy en legyek az egyik legjobb a hivatasomban, es akkor ugy is mindig lenne ugyfelem, hogy rajtam kivul meg egy csomo ugyved van az orszagban. Az ugyfelek nem egyforman oszlanak el. ;)
De nem erdekel, es en is masba fogok belekezdeni, ha vegre elvegeztem az egyetemet.
En azt mondom: nyelvek. Azokkal igazan nem lehet mellenyulni.
23N
Azért én inkább javasolnék valami aranyközéputat. (Tetszik is meg van is némi kereslet rá.) Elhiszem h van abban ráció h ha valami nagyon érdekel és jó vagy benne akkor lesz munkád mindenképp de na. Nem ilyen egyszerű, sok mindentől függ ez a történet.
A nyelves dologgal egyetértek, az lehet egy opció ha nem tudsz jobbat kitalálni.
#4 én gyógymasszőrként végeztem munka mellett, jó vagyok benne. Még sincs munkám.
Majd jusson eszedbe ez a mondatom, amikor a vendégeid java része meg akar dugni munkaidő után.. mindegy hogy férfi vagy nő e vagy.
én megbántam, hogy elvégeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!