Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minek érdemes tanulni?

Minek érdemes tanulni?

Figyelt kérdés
Ott szeretném hagyni az egyetemet, tanítóképzőn vagyok, de néha nem érzem azt, hogy tényleg ez lenne a hivatásom...Mintha jobban hajlanék a sminkes, vagy masszőr felé, de ezekkel meg az a baj, hogy sok van belőlük.....Tényleg, minek éri meg tanulni...? Mérnök, orvos, közgazdász nem tudnék lenni, mert nem vagyok olyan beállítottságú...el vagyok teljesen keseredve..

2016. jún. 5. 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hanyadéves vagy?

ha már a fele körül jársz,szerintem ne hagyd ott. ha nem is fogsz konkrétan tanítani, el lehet vele helyezkedni iskolában más munkakörben is. nem árt,hogyha megvan. annyira nem nehéz a TK. mellette el tudsz kezdeni más szakmát is kitanulni.

ha érdekel a sminkelés,azt is megpróbálhatod. az egyetem mellett is lehet . dolgozni is benne. próbáld meg.

de viszont ha még elsős vagy az egyetemen és már úgy érzed nem neked való,akkor tényleg hagyd.de ha a felénél jársz már ne add fel.

2016. jún. 5. 20:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Első éves vagyok, igen..most zajlik a vizsgaidőszak..:D
2016. jún. 5. 20:43
 3/11 anonim ***** válasza:
2 olyan szakmát mondtál, amiben akkora túlképzés van, hogy Dunát lehetne rekeszteni a tanulókkal.
2016. jún. 5. 20:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Idén megyek Gyógy és Sportmasszőr szakképzésre. Nem igazán érdekel,hogy "tucatszakma". Azt tanuld ami tetszik. Ha jó vagy benne mindig lesz munkád.
2016. jún. 5. 20:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Legyél politikus. Szart se csinál, élvezi, s még sokat is keres vele.
2016. jún. 5. 21:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Náh....nem hozzám illik :D
2016. jún. 5. 21:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem kevesbe szamit, hogy melyik szakmat hanyan gyakoroljak mar. En peldaul jogasznak tanulok, de igazabol le se sz arnam, hogy hany jogasz van mar, mert ha erdekelne a dolog, akkor mindent megtennek, hogy en legyek az egyik legjobb a hivatasomban, es akkor ugy is mindig lenne ugyfelem, hogy rajtam kivul meg egy csomo ugyved van az orszagban. Az ugyfelek nem egyforman oszlanak el. ;)

De nem erdekel, es en is masba fogok belekezdeni, ha vegre elvegeztem az egyetemet.

En azt mondom: nyelvek. Azokkal igazan nem lehet mellenyulni.

23N

2016. jún. 6. 01:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért én inkább javasolnék valami aranyközéputat. (Tetszik is meg van is némi kereslet rá.) Elhiszem h van abban ráció h ha valami nagyon érdekel és jó vagy benne akkor lesz munkád mindenképp de na. Nem ilyen egyszerű, sok mindentől függ ez a történet.

A nyelves dologgal egyetértek, az lehet egy opció ha nem tudsz jobbat kitalálni.

2016. jún. 6. 01:37
 9/11 anonim ***** válasza:

#4 én gyógymasszőrként végeztem munka mellett, jó vagyok benne. Még sincs munkám.

Majd jusson eszedbe ez a mondatom, amikor a vendégeid java része meg akar dugni munkaidő után.. mindegy hogy férfi vagy nő e vagy.

én megbántam, hogy elvégeztem.

2016. jún. 6. 10:24
 10/11 A kérdező kommentje:
miért bántad meg, ha jó vagy benne? szerintem a masszázs nem egyenlő azzal, hogy engedem, hogy megdugjanak a vendégek. Undorító egyszerűen....
2016. jún. 6. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!