Érdemes lenne munkahelyet váltanom? Vagy ez úgy működik, hogx az egyik kutya, másik eb?
4 hónapja dolgozom életem első munkahelyén
A közeget utálom, egyszerűen a főnök is bunkón viselkedik velem
Olyan nagy a hajtás, meg van bolondulva mindenki, a többiek szerint régen ez nem igy volt
Ha én elrontok egy apró dolgot, velem senki nem érzékelteti, hogy semmi baj, kijavítjuk, segítünk neked... Bezzeg ha az 5 éves dolgozó ugyanezt csinálja, akkor oldott a hangulat, mindenki nevetgél és közösen intézkednek
A főnök velem nem bratyizik, mint másokkal, hiába vagyok kedves és nyitott személyiség
A kollégák párban írják az idegen nyelvű leveleket, nekem könyörognöm kell ennél sokkal nagyobb problémák megoldásáért, mert még soha az életemben nem láttam ilyet
Egyébként irodai munka
Ez életem legelső munkahelye, minden nap fejfájással jövök haza
Mellette suli is van hétvégén, elég nehéz
Nem akarok csödörből vödörbe esni, mit tegyek?
Tudom hogy máshol sem fenékig tejfel, de szerintem ettől azért jobb...??
Köszönöm
19 l
Nagyon fiatal vagy még, próbálkozhatsz .
Döbbenetes egyébként, hogy az emberek milyen egyforma hülyén tudnak viselkedni mindenhol xD . Nekem is volt egy pont ilyen munkahelyem, 1 hónapja voltam ott, mindenki magamra hagyott a 10-20-30 éves dolgozók meg párban végezték a dolgukat (talán még a wc_n is) .
Én is pár hónap után el akartam jönni első munkahelyemről. De maradtam, mondván, "máshol sem jobb".
Rosszul tettem.
Olyan munkahely nincs, ahol minden tökéletes, de olyan van, amit lehet szeretni, és ahol emberszámba vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!