Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnökasszony csak addig...

A főnökasszony csak addig főnökasszony amíg nem jönnek a munkaügyi ellenőrök? Lehet ennél szánalmasabb?

Figyelt kérdés

Kis cégecske 30 fő alatt. Ott a főnök 50es fickó ott van az ő asszonykája 30-as magát kb 16nak képzelő szoláriumbaba. Méteres műkörmök riszálás kitett csöcsök stb. csak meg ne szólaljon mert beszélni alig tud.

De azért osztja az észt mindenbe beleugat és ezt el kell tűrni hiszen ő a főnökasszony. Ezerszer hallottam a főnöktől hogy a felesége is épp olyan főnök mint ő.

Hát ha ő mondja….

Ugyan azt csicsergik a madarak hogy a főnökasszonyka még állományban sincs valójában.

Jött egy munkaügyi ellenőrzés. Saját fülemmel hallottam (én is és mások is). Munkaügyi ellenőr kérdi: ön a cégvezető? Igen. És a hölgy kicsoda? Á, ő csak a feleségem. Ő is itt dolgozik tehát? nem, nem, ő csak épp bejött hozzám. Ellenőr: akkor megkérném, a munkaügyi ellenőrzés idejére kérem távozzon.

Asszonyka elriszálja magát.

A főnök igyekezett marha halkan beszélni hogy meg ne hallják de mivel többen voltunk egész közel így nem jött össze.

Szóval az asszonyka, a „főnökasszony” aki „épp olyan főnök mint én” arról kiderült : ott se dolgozik hivatalosan.

De azért a főnök futtatja ezt a guminőt mint „főnökasszony” miközben egy nulla egy semmi.

Nyilván megígérte asszonykának hogy „na te is főnök leszel aranyom” de azért fel nem vette állományba mert ugye akkor járulékok adó tb stb fizetni kéne utána. Csomó pénz és papírmunka.

Annyit nem ér az asszonyka. Ígérgetni neki meg főnökasszonynak beállítani szóban azt lehet. Az ingyen van, asszonyka meg akkora amőba hogy úgyse érti a különbséget.

Lehet ennél szánalmasabb?

2016. jún. 5. 09:54
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

" Ők tartanak el "

Na ez a K***VA nagy tévedés és rávilágít az ostoba gondolkodásmódodra.

nem, nem ő tart el engem. Én tartom el őt.

A dolgozói nélkül semmi lenne. Mi vagyunk azok akik értünk is valamihez és csinálunk is valamit.

Mi keccsöljük össze az új Audiajá árát.

Fingani nem tud nélkülünk.

A feleségéről és fiacskáról ne is beszéljünk.

Mihez is ért az asszonyka? Nézzünk már meg tételesen és tárgyilagosan!

a) iskolai végzettség

b) nyelvtudás

c) releváns szakmai ismeret

d) gyakorlat

e) referencia

Ebből mije van?

Semmije? Ja....

2016. jún. 5. 20:09
 22/26 anonim ***** válasza:

Nyilván nem játssza a fonokasszonyt, ha egyszer a kedves férje csak egy beképzelt nullajanos, akinek nincs cége, ugye. Rázni a szülők előtt rázza magát, akiknek elő adja, hogy ő maga a tökély és egy anya se ért a gyermekneveleshez, bezzeg ő Igen. Ugye?

"Mihez is ért az asszonyka? Nézzünk már meg tételesen és tárgyilagosan!

a) iskolai végzettség

b) nyelvtudás

c) releváns szakmai ismeret

d) gyakorlat

e) referencia "

Allasinterjura hívta, hogy ezt mind tudod róla? Érdekes. A feleségeddel hogy is van ez?

a) iskolai végzettség - fizetős főiskola, dupla idő alatt elvegezve

b) nyelvtudás - lovari c

c) releváns szakmai ismeret - kakispopsi törlés

d) gyakorlat - Alsokarakoszorcsog Kismacko ovi, 3 fős csoport

e) referencia - mint fent

Vagy az rosszul esik, ha valaki öt támadja? Milyen érdekes.

2016. jún. 5. 20:57
 23/26 A kérdező kommentje:

Hát ha ezek lennének a válaszok...

de nem ezek.

De még ha ezek is lennének: a semminél még ezek is többek.

Főnökasszonykának még ezek sincsenek.

Honnan tudom: ha lenne bármije akkor állásban lenne ténylegesen és nem csak szájkamuval.

De elsiklunk egy "apróság" felett: oylan emberről pofázzák hogy "főnökasszony" aki MÉG ÁLLÁSBAN SINCS.

ENNYI!

Minden másról beszélni felesleges. Ha csak ez lenne semmi más már ez mindent elmond és bőven elég lenne.

HAZUDIK A CÉG!! ÉS MÉG LE IS BUKOTT!!

a) iskolai végzettség - fizetős főiskola, dupla idő alatt elvegezve

b) nyelvtudás - lovari c

c) releváns szakmai ismeret - kakispopsi törlés

d) gyakorlat - Alsokarakoszorcsog Kismacko ovi, 3 fős csoport

e) referencia - mint fent

2016. jún. 5. 22:29
 24/26 anonim ***** válasza:
Baxus kérdező, de olyan hülye vagy, mint a tök. Nem kell hozzá "állásban lennie", hogy a főnököd legyen. Ha a cegtulajdonos azt mondja, hogy úgy kezeld, mintha ő is főnök lenne, akkor úgy kezeled. Ahogy már írtak, ha a kutyája kívánságát kellene teljesítened, makkot azt kellene tenned. Ha nem tetszik, akkor mondj fel és már nincs is probléma. De ekkora egoval, a józan paraszti ész és a tisztelet teljes hiányával nem lesz egyszerű, hiába képzeled magad olyan okosnak
2016. jún. 6. 04:55
 25/26 anonim ***** válasza:

Kezdem nem érteni, hogy miért kell nekünk ezt a trágár, alpári, szitkozódós szöveget olvasni.

Milyen választ vársz, kérdező? Mit/miben segítsünk?

2016. jún. 6. 08:56
 26/26 A kérdező kommentje:

"miért kell nekünk"

???? Már miért KELLENE? Nem kell!!

Szabad döntésed hogy olvasod /nem olvasod.

Nem tart senki fegyvert a fejedhez.

2016. jún. 6. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!