Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnökasszony csak addig...

A főnökasszony csak addig főnökasszony amíg nem jönnek a munkaügyi ellenőrök? Lehet ennél szánalmasabb?

Figyelt kérdés

Kis cégecske 30 fő alatt. Ott a főnök 50es fickó ott van az ő asszonykája 30-as magát kb 16nak képzelő szoláriumbaba. Méteres műkörmök riszálás kitett csöcsök stb. csak meg ne szólaljon mert beszélni alig tud.

De azért osztja az észt mindenbe beleugat és ezt el kell tűrni hiszen ő a főnökasszony. Ezerszer hallottam a főnöktől hogy a felesége is épp olyan főnök mint ő.

Hát ha ő mondja….

Ugyan azt csicsergik a madarak hogy a főnökasszonyka még állományban sincs valójában.

Jött egy munkaügyi ellenőrzés. Saját fülemmel hallottam (én is és mások is). Munkaügyi ellenőr kérdi: ön a cégvezető? Igen. És a hölgy kicsoda? Á, ő csak a feleségem. Ő is itt dolgozik tehát? nem, nem, ő csak épp bejött hozzám. Ellenőr: akkor megkérném, a munkaügyi ellenőrzés idejére kérem távozzon.

Asszonyka elriszálja magát.

A főnök igyekezett marha halkan beszélni hogy meg ne hallják de mivel többen voltunk egész közel így nem jött össze.

Szóval az asszonyka, a „főnökasszony” aki „épp olyan főnök mint én” arról kiderült : ott se dolgozik hivatalosan.

De azért a főnök futtatja ezt a guminőt mint „főnökasszony” miközben egy nulla egy semmi.

Nyilván megígérte asszonykának hogy „na te is főnök leszel aranyom” de azért fel nem vette állományba mert ugye akkor járulékok adó tb stb fizetni kéne utána. Csomó pénz és papírmunka.

Annyit nem ér az asszonyka. Ígérgetni neki meg főnökasszonynak beállítani szóban azt lehet. Az ingyen van, asszonyka meg akkora amőba hogy úgyse érti a különbséget.

Lehet ennél szánalmasabb?

2016. jún. 5. 09:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
36%

#10 Igen, sokat tett. Mert dolgozók nélkül a kis főnik sz..t se érnének. Én bemegyek 8 órát dolgozni, rendesen, nem b..szlak át, akkor az a minimum, hogy a főnök is tisztességesen álljon hozzám.

Hierarchia? Jaja, az, csak attól még, hogy apuci-anyuci-férj-feleség megtett valakit főmukinak, attól még nem fogom tisztelni, max. elviselni, majd lelépni.

Kérdező, ha nagyon nem bírod, keress más helyet, vagy tűrj. Mást nem tudsz tenni, ez Magyarország.

2016. jún. 5. 10:41
 12/26 senior10 ***** válasza:
53%

ajaj családi kisvállakozás.

Nekem is volt szerencsém ilyen helyen dolgozni mint alkalmazott (nem családtag). elég is volt belőle. Engem mint "kívülállót" még annyiba se néztek mint a sokat szidott multik. (most ezzel egyáltalán nem a multikat akarom dícsérni) se hétvége se szabadidő, ha pedig nagynehezen sikerült egy nap szabit kikönyörögni a főnöktől akkor is 90%-os eséllyel megcsörrent a telefon. a fizut gyakorlatilag sose kaptam meg időben és mindig csak részletekben, a járulékokat se fizette normálisan utánam, mint utóbb kiderült. a benzin pénzt fizetését is csak halogatta. Az a bő három hónap bőven elég volt.

Igaz most is csak alkalmazott vagyok több műszakban egy multinál de legalább tudom, hogy a munkaidőm reggel 6:00-14:00 vagy 14:00-22:00-ig tart. néha persze van olyan időszak amikor túlórázni kell vagy szombaton bemenni, vagy éjszakázni kell de ezt jóval előtte tisztázzuk és ki is fizetik, a fizetést pontosan megkapom, a járulékokat rendesen fizetik utánam, és ha szabin vagyok akkor az tényleg szabi nem zaklatnak. És még többet is keresek mint a családi fertőben. persze idióta kollégák meg főnökösödő senkiháziak itt is vannak, meg azért itt is éreztetik néha az emberrel, hogy hol a helye, de össze se lehet hasonlítani szerintem egy családi vállakozással.

2016. jún. 5. 11:06
 13/26 anonim ***** válasza:
Ismerek én is olyan főnökasszonyt, aki nem alkalmazott:) Ő viszont, gyorsan elintézi, röpüljön az, aki nem hajlandó ágyba bújni vele:)
2016. jún. 5. 11:20
 14/26 A kérdező kommentje:

" Ha a főnököd a kutyàjàt hozza be hogy mostantòl ő a górè akkor arra hallgatsz! "

Anyád hallgasson arra meg te. Én nem.

Én semmibe se nézek egy vonagló prostit akinek az összes cselekedete hogy szopja a főnök kolbászát.

Végezzen el egyetemet/főiskolát vagy akár egy szakmát, legyen X év tapasztalata és referenciája értsen valamihez és akkor majd nézem is valamibe.

Addig nekem csak egy kutyszar a padlón amit kerülök mert ha belelépek én is szaros leszek.

2016. jún. 5. 11:48
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező agresszív vagy és gyűlölettel terhes.

El kell onnan menned, mert megbetegít ez. Tudom, hogy ez nagyon nehéz kérdés, de keresel más helyet? nem szabad a rosszhoz ragaszkodni.

2016. jún. 5. 12:17
 16/26 anonim ***** válasza:
64%

Az az igazság, hogy én nő vagyok, de ha lenne egy saját vállalkozásom, akkor a férjem és a felnőtt gyerekeim akár ott dolgoznának, akár nem, elvárnám, hogy megadják a családomnak a tiszteletet és igen. Ha én azt mondom, hogy a férjem is legalább annyira megmondhatja a tutit, mint én, akkor azt is elvárom, hogy hallgassanak rá.

Szóval igen, ha a családomat nézem, akkor ez így helyes. Ha az alkalmazottakat, akkor kevésbé, de ez van. Erre szokták azt mondani, hogyha nem tetszik, el lehet menni.

Nem tudnék olyan emberrel együtt dolgozni, aki valamelyik szerettemet prostizná a hátam mögött, tehát amondó vagyok, hogy örülj, hogy ettől az embertől kapod még a fizetésed. Ők tartanak el és ismét csak azt tudnám mondani, hogyha nem tetszik...

Megjegyzem én két diplomás mérnök vagyok. Ha valaki beleült a jóba, akkor is az ő családja, az ő vállalkozása. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.

2016. jún. 5. 18:08
 17/26 anonim ***** válasza:
Engem amúgy érdekelne, hogy te mit tettél le az asztalra. Már az érettségit se nézem ki belőled -hiába már "18ban" megvolt....- diplomát meg még úgy se. Ettől függetlenül egy alacsonyabb végzettségű ember is sokra viheti, pláne ha olyan szakmája van, de azért egy minimum intelligencia alap feltétel hozzá. Nálad ez hiányzik. A stílus ahogy beszélsz, az izzó gyűlölet. .. Mit szólnál hozzá, ha a te feleségedrol beszélne így valaki? Ő se tetszik mindenkinek, ő is buta bizonyos emberek szerint és ő csak kolbászt szopkod, hogy téged idezzelek, csak nem a főnöködét, hanem a tiédet
2016. jún. 5. 18:59
 18/26 A kérdező kommentje:

" ő is buta bizonyos emberek szerint és ő csak kolbászt szopkod, hogy téged idezzelek, csak nem a főnöködét, hanem a tiédet"

Elmondom mit csinál az én feleségem aki óvónő. Az én feleségem a te gyereked seggéből törli a szart nevetséges pénzért mindezt diplomával.

Ezt csinálja az én feleségem.

És nem riszálja magát a kedves férjura által uralt és tőle hierachikusan pénzügyileg függő és így visszaszólásra nem képes alkalmazottak előtt nem osztja a segg nemlétező agyát nem főnökasszonyom a megszólítása és nem akarja a nem létező segg agyával megmagyaráznia a kacásnak hogy kell úszni.

Na ennyi lenne a különbség.

2016. jún. 5. 20:05
 19/26 A kérdező kommentje:

" hogy te mit tettél le az asztalra."

Kérlek. Gépészmérnök, majd IT-térinformatika kieg képzés, majd erősáramú gépésztechnikus.

Ezt tettem le.

2016. jún. 5. 20:06
 20/26 anonim ***** válasza:
el is vágódtunk- a 15-re mit szólsz? ebbe így belebetegszel
2016. jún. 5. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!