A főnökasszony csak addig főnökasszony amíg nem jönnek a munkaügyi ellenőrök? Lehet ennél szánalmasabb?
Kis cégecske 30 fő alatt. Ott a főnök 50es fickó ott van az ő asszonykája 30-as magát kb 16nak képzelő szoláriumbaba. Méteres műkörmök riszálás kitett csöcsök stb. csak meg ne szólaljon mert beszélni alig tud.
De azért osztja az észt mindenbe beleugat és ezt el kell tűrni hiszen ő a főnökasszony. Ezerszer hallottam a főnöktől hogy a felesége is épp olyan főnök mint ő.
Hát ha ő mondja….
Ugyan azt csicsergik a madarak hogy a főnökasszonyka még állományban sincs valójában.
Jött egy munkaügyi ellenőrzés. Saját fülemmel hallottam (én is és mások is). Munkaügyi ellenőr kérdi: ön a cégvezető? Igen. És a hölgy kicsoda? Á, ő csak a feleségem. Ő is itt dolgozik tehát? nem, nem, ő csak épp bejött hozzám. Ellenőr: akkor megkérném, a munkaügyi ellenőrzés idejére kérem távozzon.
Asszonyka elriszálja magát.
A főnök igyekezett marha halkan beszélni hogy meg ne hallják de mivel többen voltunk egész közel így nem jött össze.
Szóval az asszonyka, a „főnökasszony” aki „épp olyan főnök mint én” arról kiderült : ott se dolgozik hivatalosan.
De azért a főnök futtatja ezt a guminőt mint „főnökasszony” miközben egy nulla egy semmi.
Nyilván megígérte asszonykának hogy „na te is főnök leszel aranyom” de azért fel nem vette állományba mert ugye akkor járulékok adó tb stb fizetni kéne utána. Csomó pénz és papírmunka.
Annyit nem ér az asszonyka. Ígérgetni neki meg főnökasszonynak beállítani szóban azt lehet. Az ingyen van, asszonyka meg akkora amőba hogy úgyse érti a különbséget.
Lehet ennél szánalmasabb?
Konkrétan mi a kérdésed?
Nincs állományban, akkor hivatalosan nem főnök, ellenben ha a cegvezeto azt mondja nektek, hogy az őt is főnökként kell kezelnetek, akkor úgy kell kezelnetek.
MIRE az istenért?? Mire????
Féltékeny? Erre????
Na hagyjál már.
Ha matracot akarok majd a strandárushoz megyek.
Kéne a halálnak egy feltöltött mellű plasztikázott amőba cicababa.
Nekem FELESÉGEM VAN otthon, valódi munkával (óvónő) aki még beszélni is tud.
" Udvozollek a magyar 'csaladi' kkv-k vilagaban."
Főnöknek van ám előző házasságából egy fia. Még csak 20 még érettségije sincs (nekem 18-ban már volt), de az is csicsergik a madárkák hogy hamarosan ha meglesz az érettségi (mire 25 lesz tán az is meglesz) jön majd ide "managernek".
Kell az ide.
Egy frissen, ki tudja hányadik próbálkozásra érettségizett (mert nem elsőre ezt már most tudni) semmihez se értő nagypofájú akárki.
kell az ide! Elfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!