Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy is van ez? Közmunkás bér...

Hogy is van ez? Közmunkás bér kérdés.

Figyelt kérdés

Felvettek egy iskolába adminisztrátornak közmunkán, mert sajnos pályakezdőként sehova nem kellettem.

51000Ft-ot adnak, mert hogy nem igényel szaktudást amit csinálok és hogy nem vehetik figyelembe az iskoláimat, pedig irodais szakmám van.

Amiket csinálni kell: gépelés, jegyzőkönyvvezetés, postázás, a gyerekek papírjait intézni pl. tankönyv, étkezés, beiratkozás, hivatalos leveleket írni, szerkeszteni, fénymásolni, nyomtatni, tartani a kapcsolatot az összes tanárral stb.

Egész nap munka van, nincs olyan, hogy nem csinálok semmit, sokszor van olyan, hogy plusz 2 órákat ott kell maradni, van hogy enni is alig van idő.

Értem én, hogy nem olyan nagy dolgok ezek, de miért nem kaphattam volna meg legalább a 67000 Ft-ot? Felháborítónak tartom, hogy annyit kapok mint a takarítónők és a portás, akik egész nap jóformán nem csinálnak semmit, sőt a portás tényleg nem csinál semmit, valamint a gyerekek szüleinek a 80%-a nem tud kitölteni megfelelően egy hivatalos papírt sem.

Egyik ismerősöm az önkormányzaton van, szintén irodában, egy érettségije van, ő megkapja a 67-et úgy, hogy ő se csinál semmit érte. Akkor hogy is van ez? Ennyi erővel miért nem vettek fel egy árokásó cigányt?

2016. jún. 4. 14:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bocs, de tényleg jól kifogtak téged baleknak, ezért virágzik a közmunka, mert sokan ennyi pénzért is elvállaljàk a komoly munkaköröket. Vegyél vissza a munkatempóból, 50ezert lazàbban kell dolgozni, ha meg túlóráztatni akarnak előre közöd nem èrsz rà, fogod magad és eljössz.
2016. jún. 6. 05:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Kénytelen voltam elfogadni, mert nem lesz nyugdíjam...
2016. jún. 6. 12:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: még mindig nem irtad le a végzettséged :)
2016. jún. 7. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!