Mindig ilyen fáradt leszek vagy javulni fog idővel?
Figyelt kérdés
Azért kezdtem dolgozni itt a gyárban, ahol vagyok, hogy legyen pénzem az óráimra (meg mindenre). De mire odáig jutok, hogy órára kell menni nagyon fáradt leszek, mivel hajnalban kelek. Gyárban dolgozom, nem olyan nehéz a munka de nem is könnyű (nem a szalag mellett állok csak pakolni kell stb). 3 hete kezdtem de a tegnapi meg az előtti napot munka után át tudtam volna aludni. Megszokom vagy mindig ilyen aluszékony leszek? Mire hazaérek van hogy nem jutok el az evésig, olyan fáradt vagyok, inkább lefekszem egy órát aludni (pontosabban lerogyok).2016. máj. 20. 05:22
1/2 anonim válasza:
Én három műszakban tolom tizenéve, de most is van hogy délelőttből hazaérve leülök a fotelbe, és alszom is.
2/2 anonim válasza:
próbálj meg odafigyelni az evésre.több vitamint vigyél be a szervezetedbe (b,c vitamin,vas),ezeknek a hiánya is okozhat fáradékonyságot.egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!