Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van idegesítő kollégátok? Mi...

Van idegesítő kollégátok? Mi az ami idegesít benne?

Figyelt kérdés

2016. máj. 15. 12:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Van. Fütyül, énekel, de legalább tudna a k_rva anyját. :D
2016. máj. 15. 12:15
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Hangosan telefonál egész nap, böfög, fingik, zaklatja a csajokat, látványosan nem dolgozik, mindig útban van, êtteremben vegzálja a pincéreket...és nem, nem sori betanított munkás, hanem diplomás mérnök
2016. máj. 15. 12:26
 3/14 anonim ***** válasza:
37%
Volt. Tiszta ruhában, cipőben, manikűrözve járt, de állandóan büdös volt. Egyszer kiderült, egyszer szokott hetenként fürödni. Nagy ívben kerültük, de ő barátságos és beszélgetős volt, sok kollégát "boldogított", ha volt ideje beszélgetni.
2016. máj. 15. 12:27
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
3-as vagyok, és én is egy diplomás mérnökről írtam!
2016. máj. 15. 12:28
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem dolgozik, hátad mögött fúr, előtted se jópofizik, de kimaradsz miatta a projektből...

Illetve gyakorlatilag a nagy lógása miatt a többieken élősködik. Ez...tényleg...idegesítő

Ja és a többi értelmes, aki azt hiszi, mert Ő az aki, neki bármit szabad. A nyalósokról nem is beszélve.

2016. máj. 15. 12:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Van. Kettő is. Egyik sem szeret dolgozni. Mindenben egymásra várnak. Ha az egyik nem csinálja akkor nem csinálja a másik sem. Én pedig leugatom olyankor őket és ennyi.
2016. máj. 15. 12:43
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
van és egy alapvető dolog idegesít benne, hogy létezik és talán még az, hogy törvénybe ütközik a fejének a levágása...lassan...egy életlen, rozsdás konyhakéssel.
2016. máj. 15. 12:57
 8/14 anonim ***** válasza:
49%
Mind az. Mind azt szeretné, hogy én is dolgozzak.
2016. máj. 15. 15:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Alapvetően jó fejek a kollégáim, aki tulajdonképpen egy kicsikét idegesít, ő is amúgy tök normális, de ha már valakit kell mondanom, akkor ő az.

Fiatal csaj és egyszerűen túl sok mindent megkap a vezetőségtől. Alig 1 éve dolgozik ott, de már most olyan előnyöket élvez, amiket 5-10 éve ott dolgozó emberek sem, pedig nem igazán ért a dolgához.

2016. máj. 15. 16:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Van. Fennhangon hirdeti hogy milyen okos, igényes, szuper - persze aki tényleg az, az hirdeti magáról? Inkább buta és szúk látókörű, de valamilyen szinte irigylem az indokolatlanul nagy önbizalma miatt.
2016. máj. 15. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!