Van idegesítő kollégátok? Miben idegesít és mit tesztek ez ellen?
Figyelt kérdés
2015. nov. 25. 08:41
1/5 anonim válasza:
Volt.
Imádott beszélni, folyamatosan, hosszan, a semmiről. Persze közben nem dolgozott. És másokat is hátráltatott a munkában.
20x annyi ideig tartott neki elintézni valamit, mit másoknak.
Konkrétan odaült valaki mellé és csak mondta és mondta és mondta, akkor is ha nem figyeltél rá.
Mindig kavart, be akarta mártani a munkatársakat a főnök előtt.
Ez a főnöknek sem tetszett és elküldte.
2/5 anonim válasza:
Kollégám nem, de hallgatótársam igen.
Pali egész órán köhög és szívja az orrát. Borzalmasan gusztustalanul csinálja
3/5 anonim válasza:
Van, a csajnak nagyon fura a felfogása, nem dolgozik, mert nem tudja mit csináljon, állítása szerint unatkozik egész nap a munkahelyen. Hamarosan el is lesz küldve.
4/5 anonim válasza:
Igen, mellettem ült és állandóan krágokott, nyögött, sóhajtozott, mindenféle idegen hangot adott ki magából. Amúgy meg jófej, rendes ember csak ez nagyon idegesített.
5/5 anonim válasza:
Jelenleg én vagyok az idegesítő kolléga a munkahelyemen:D 2 hete kezdtem, jelenleg kérdésekkel bombázok mindenkit aki csak az utamba kerül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!