Ti hogy adnátok egy kollégátok tudatára hogy ku®va büdös?
Nálunk nem vált be, de erre nincs más megoldás, mint odaállni és szólni neki...ha már annyira idióta, hogy nem fogja fel magától, ha nem változtat akkor panaszt a fönökségnek, nehogy már mások szenvedjenek 1 barom miatt...
Nálunk sajnos protekciós a csóka, el se lehet távollítatni, marad a szájon át lélegzés :D
Bárhogy mondod, xarul fog neki esni.
Nekem pl hormon zavarom van, izzadok még mínusz fokban is, de szó szerint ömlik rólam a víz. Lezuhanyozok és 5 perc múlva mintha semmit nem csináltam volna. Semmi izzadasgatlo nem segít, az orvos se tudott mit mondani. Így mondjuk én azzal szoktam kezdeni munkahelyen, egyéb helyeken, hogy elmondom, milyen problémám van, nem tudok mit csinálni, ha valakinek van valami otlete, szívesen kiprbalom.
Ha betegségről van szó, akkor menjetek orvoshoz, mert ez nem normális.
Szerintem szólj a főnökségnek ismét, főleg ha milliószor szóltatok már és nem javult a helyzet.
Igen ez nagyon kellemetlen szituáció,mert megbántani sem szeretnéd,de meg halni sem akarsz:D
Ezt jelezni kell vmilyen úton módon a főnökség felé.
Nálunk is van egy kolléga aki nő,mellette se lehet megmaradni. Nem cska a szája büdös amit mondjuk rágóval lehet orvosolni. De az egész nő. Reggel 8 kor izzadság szaga van,meg áporodott,állott nem is tudnám jellemezni,hányingerem van. Kutyaszar is jobb szag esküszöm.Az iroda ahol van elég nagy,de már a folyóson érzem. Szegény körülmények között él mint megtudtam,de annyira nem,hogy mindennap ne tudjon fürdeni(egy kolléga mondta aki járt már nála) de már 200-300 ft-ért is lehet eléggé illatos dezodorokat kapni,meg parfümöt 1500 ft-ért..Plusz egy rágó.. Ez nem hiszem,hogy olyan nagy dolog lenne :/ ha minden nap nem is tudna fürdeni.
Nekem is egy ismerősöm hormon problémából adódóan sokat izzadt,de sose éreztem büdösnek.
5!
Köszönöm szépen, ismerem és használom a dezodort. De nem segít. Sőt, még rosszabb is lehet a szagok keveredése. Orvosnál is voltam, nem tud mit csinálni. Ja, egy javaslat volt, botox az izzadtság mirigyekbe, az talán segít - de nem tudja garantálni.
Esetleg kamuból mond azt,hogy egy ismerősöd sok sprayt hozott aztán gondoltad adsz néhány kollégádnak,kamuból másnak is adj,hogy lássa nem csak ő kapott!! Ha nem használja,lehet ő ilyen igénytelen.
Sajnos a tapasztalat az,hogy nőkből és férfiakból is rengetegen igénytelenek :/
Meg megszokták,hogy ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!