Mit csináljak vele?
Nekem a pasimmal állt fenn ez a dolog. Jó, tudom, a párjával az ember máshogy beszél, de ettől eltekintve nem teszek különbséget ember és ember között.
Megmondanám a kollégámnak is, hogy "ember, már homályosan látnak az emberek, ettől a parfüm felhőtől, nem zavar?". Addig mondanám neki, hogy büdös vagy, amíg abba nem hagyja a fújást. Borzasztó érzékeny vagyok erre, komolyan mondom még az izzadság szag is kellemesebb, mint egyes dezodorok/parfümök.
Ha más nem jönne be, akkor megmondanám, hogy bepanaszolom a főnöknél, mert hátráltatja a munkámat. Mert nem tudok dolgozni ebben a szagfelhőben. Vagy ha ez sem jön be, hiába durva én kiröhögném nap nap után. Hátha észbe kap, esetleg leönteném egy pohár vízzel.
keress valami nagyon büdös dezodort vagy parfümöt és prezentáld neki mit érzel/éreztek ti...persze ezt a többiekkel is beszéld meg, úgy még ütősebb lehet a dolog :D
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!