Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon hozzákötődni egy...

Nagyon hozzákötődni egy munkahelyhez, szinte az életetek elválaszthatatlan részeként lenni vele. Voltatok már így?

Figyelt kérdés
Nehéz szívvel lenni afelől, hogy valaha is ott kelljen majd hagynotok.
2016. jan. 27. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem volt még hasonló sem. A családom és barátaim iránt érzek ilyet, munkahely iránt nem.
2016. jan. 27. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, negatív értelemben már volt ilyen.
2016. jan. 27. 20:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy teljesen pozitívan, a hely "szelleme" miatt, a munkahelyi légkör miatt, emberi tényezők miatt, a szervezeti kultura miatt (stb.) hogy szinte nem tudod elképzelni hogy más munkahelyen légy.

Legyen az akár egy gyár.

2016. jan. 27. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Utálok dolgozni,ergó tök mindegy ki van ott,akár az atyaúristen is lehet,akkor se akarok bemenni soha.
2016. jan. 27. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem volt. A munkahelyi barátságokat eddig mindig sikerült átvinnem a magánéletembe, elmentünk ide-oda munkaidőn kívül.

A munkahelyi struktúra, a munkatársak közötti dinamika pedig lehet akármilyen, nem tudok hozzá kötődni, pedig most sem panaszkodhatok. Ha nem kéne bemennem, több időt tölthetnék a barátnőmmel, a barátaimmal, a családommal, és több időm maradna magamra. Ezt tudván a munka egy szükséges rossz, amin max. enyhíteni lehet, de pozitív dologgá varázsolni nem.

Olyan volt már hogy nehéz szívvel mentem el, de akkor is annyi járt a fejemben, hogy nem tudok majd a következő munkahelyemen napi 8ból 5öt semmittevéssel tölteni.

2016. jan. 27. 21:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Az jó ha jól érzed magad a cégnél, és nem egy kín minden nap bemenni dolgozni. De mindennek van határa.. azt ne felejtsd el, te dolgozol a cégnek, és nem a cég tesz szívességet neked hogy dolgoztat.
2016. jan. 27. 21:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez a téma annál lehet inkább releváns, akinek cakkumpakk ez az egy dolog van az életében, a "valódi" életben való barátságok, párkapcsolat hiján.
2016. jan. 27. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem van párkapcsolatom, mégis imádom a munkahelyem. Bár szoros barátságot nem ápolok a kollégákkal (nem is igazán vagyok képes megnyílni sok ember előtt), de szeretem őket, és szeretek bejárni dolgozni. Élvezem a munkám, nagyon sok okos és intelligens ember vesz körül.

Megtaláltam azt a helyet, ahol a munkám a hobbim is :)

2016. jan. 28. 10:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Én voltam így és most is így vagyok. Tudom, hogy még idén lépnem kell, mert túlképzett vagyok ehhez a melóhoz, de a munkahelyi társaság miatt nagyon hozzá kötődtem, még annak ellenére is, hogy egy piszok gyári munkáról van szó. Hiányozni fog bejárni, hiányozni fognak azok az emberek, akikkel nap, mint nap együtt voltam.
2016. jan. 28. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Én voltam már így, és sztem a kérdező meg is válaszolta a saját kérdését. Akkor éreztem ilyent, mikor se barátaim, se párkapcsolatom nem volt, és gyakorlatilag az egyetlen "értelme" az életemnek a munkám volt. Jó voltam, szerettem bejárni, elismerték a munkámat, magánéletem pedig nem volt. Amióta van párom, szerencsére ez kicsit háttérbe szorult, és nem azért kelek fel reggel, mert "végre lehet megint dolgozni"...
2016. jan. 29. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!