Vannak itt olyan lányok, akik már gyerekkoruk óta elválaszthatatlan barátok egy másik lánnyal? Vagy tudtok ilyenekről?
Én 13 éve ismerem a legjobb barátnőmet, külön gimnáziumba mentünk, akkor az első évben nagyon nehéz volt, sokat veszekedtünk is, amiért sosem volt időnk egymásra, de túllendültünk ezen, azon vagyunk hogy ezt megoldjuk.
16L
Szerintem ilyen nem létezik, vagy mérhetetlenül ritka.
Gimnázium után véget érnek a "gyerekes" és "iskolás" barátságok.
Sziasztok!
Én három éves korom óta ismerem az egyik legjobb barátnőmet,most 22 vagyok,a mai napig nagyon jó barátok vagyunk,egy napnál tovább sosem tartott az "összeveszés" Sajnos elég messze lakunk egymástól,és nem tudunk olyan gyakran találkozni,de a mai napig jó a kapcsolatunk :)
A másik legjobb barátnőmet a középiskolában ismertem meg,vagyis kb 13 évesen,vele ha lehet most még szorosabb a kapcsolatunk,gyakrabban beszélünk,gyakrabban találkozunk,és a beszélgetéseink is mélyebbek,mivel őt kamaszkoromban ismertem meg,vele bátrabban beszélek olyan dolgokról,amit a gyerekkori barátnőmmel esetleg nem tudnék olyan nyíltan megbeszélni..Tulajdonképpen ők ketten a barátaim,több nincs,de nincs is szükségem rá :) Igaz barátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!