Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megfogadtam hogy a legközelebb...

Megfogadtam hogy a legközelebbi állásinterjút széjjel hülyülöm. Maximális komolytalanság. Mit kérdezzek?

Figyelt kérdés
Kezd betelni a pohár. Azt biztos felteszem a szakmai vezetőnek, ha megkérdezi van e valami szakmai kérdésem, hogy uram: Ön rapper vagy rocker? Miket kérdézzek amitől falra mászna?
2016. máj. 7. 13:58
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Jelentkezz olyan helyre, amelyik szakmát utálod. Pl. az ingatlanügynökök vagy a biztosítási ügynökök között sok a pióca, de nincs előírt iskolai végzettség, a fluktáció nagy, tehát esélyes, hogy behívnak interjúra. Na őket szétrollkodhatod!
2016. máj. 9. 00:54
 32/39 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy könnyen lehet, hogy az első trollkodásnál kidobnak, így nem tudsz sokat ökörködni.
2016. máj. 9. 00:55
 33/39 anonim ***** válasza:
Jó, egy érettségi elvárás, és főiskola is ajánlott, de nincs konkrét végzettségi elvárás, erre értettem, hogy nincs végzettség.
2016. máj. 9. 00:56
 34/39 anonim ***** válasza:

Fizetik-e a cipőd kopását, amíg bemész a munkahelyre.

Pepsi vagy Coca-Cola.

havonta lehet-e vmilyen áldozatot bemutatni XY istennek, mert nekem xz-ista vallásom van.

2016. máj. 10. 11:15
 35/39 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nagyon profinak kell lenned, mert ha nem vagy az, akkor egy kérdésből rájönnek, hogy trollkodsz és utána kidobnak.
2016. máj. 10. 14:17
 36/39 anonim ***** válasza:
41%

1. Nem mered megcsinalni.szajkarate

2. Beszolnak az allaskozvetitonek es tobb interjud rajtuk keresztul nem lesz.

En 1x elmentem egyre. Ott rajottem varakozas kozben hogy nem akarok ott maradni. 50 perc varakozas utan kisetaltam, valami megbeszelesuk volt.

Tobbet az a kozvetito nem keresett.

2016. máj. 27. 12:23
 37/39 A kérdező kommentje:

Vedd már észre magad öcsém!

Szerinted én hülye vagyok?

Én nem veszem komolyan a cégeket.

2016. máj. 28. 15:14
 38/39 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ők sem vesznek téged komolyan:-D
2016. jún. 6. 13:15
 39/39 anonim ***** válasza:
Mást sem vesznek komolyan. 100 beküldött önéletrajz esetén, örülhetsz, ha 10 visszaír, hogy bocs, nem kellesz.
2016. jún. 6. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!