Komoly lányok! Zavar titeket, hogy túl komolyak vagytok?
Figyelt kérdés
Komoly alatt nem azt értem, hogy nincs humorérzéketek, hanem inkább azt, hogy pl. egy társaságban (iskola, munkahely, stb.) zajló idétlenkedésben nem nagyon vesztek részt.
Nem zavart ilyesmi, mindig volt nálam egy érdekes olvasnivaló, s hagytam a többieket hülyülni, vihogni. Nagyon ritkán tudtam ellazulni, kikapcsolóni a vihogásokon :P és mindig olyanok társaságát kerestem, akik hasonlóan komolyabbak voltak.
2015. jún. 8. 19:47
2/11 piriiiii válasza:
Igen, néha zavar.
2015. jún. 8. 19:56
3/11 anonim válasza:
Bár tudnék komoly lenni..én meg állandóan nevetgélek,sőt,még néha magamban is nevetek,mert eszembe jut pár hülyeség.
A barátommal is ha összeveszek,van,hogy olyan hülyeségen,hogy röhögni hajt,pedig nem kellene..
2015. jún. 8. 20:14
4/11 anonim válasza:
3-as: aranyos lehetsz :)
"röhögni hajt,pedig nem kellene.."-jótanácsként írom, hogy ezt azért jobb kordában tartani, mert pl. egy fáradt vagy ittas ember nem tud magán uralkodni akkor, amikor nevetgélnek körülötte. Nem tudod, hogy mi van mások fejében, jobb óvatosnak lenni. Sok ilyen helyzetből lett már agresszió. Ismétlem: jótanácsként írtam, természetes önvédelem miatt :)
2015. jún. 8. 20:35
5/11 anonim válasza:
Nekem mindig helyzet hozza, hogy komoly vagyok-e vagy sem. Én is sűrűn elhülyéskedem és nagyokat nevetek a munkatársakkal, főleg munka előtt vagy után, de közben is volt rá példa..attól függ..
Olyan emberekkel, akiket nem bírok vagy csak egyszerűen más típusúak nem is tudnék elhülyéskedni. De ezt egyáltalán nem bánom. Nem érzem magam kiközösítve ezért vagy ilyesmi, magamtól nem megyek oda hozzájuk.
2015. jún. 8. 20:41
6/11 anonim válasza:
néha igen, néha nem. van,hogy úgy érzem én nem tartozom közéjük, nem vagyok ilyen, inkább keresek olyanokat akikkel jól el lehet beszélgetni. néha pedig sajnálom hogy nem tudok beilleszkedni, alkalmazkodni.
2015. jún. 9. 17:01
7/11 anonim válasza:
4~es,köszi,ez kedves és ebben igazat adok. De hála az égnek nem vagyok ilyen emberekkel körülvéve,megválogatom a barátaim..de sosem tudni ;)
2015. jún. 9. 21:08
8/11 anonim válasza:
Igen, és mostanra a komolysághoz szigorúság is társult és a volt barátaim szerint borzasztó vagyok. De hiába próbálkozom, nem tudok megváltozni.
2015. aug. 6. 20:09
9/11 anonim válasza:
Akkor zavar ha velem egy idősekkel kell lennem. Az idősebbekkel jobban el vagyok pl a 17-18éves korosztályal. 15/L
2015. okt. 4. 11:21
10/11 anonim válasza:
Nem zavar, mert így tartom jónak. Bár nem biztos, hogy rám gondolsz. Én nagyon szeretem a humort, sokak szerint nagyon jó a humorom, de nem szeretem azokat, akik mindenen képesek vihogni. Én hiszek abban, hogy az intelligencia fokmérője, hogy ki min nevet. Pl. sosem tudnék azon nevetni, hogy valaki elesik a barátaim közül. És idegesítő apróságok is vannak, amelyeken nem nevetek. Illetve attól tartom még magamnak komolynak, hogy nem alélok el minden cuki kiscica láttán. Szerintem így normális, de volt már, hogy valaki merevnek nézett elsőre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!