Ismerteke olyan lányokat a mai világba? Akik normálisak/komolyak/oszinték és tudnak szeretni, ha igen ak mondjátok hogy milyen kapcsolatba vagytok veluk (barát/családtag stb. ) és a korukat,20 F
Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 21:22
1/8 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, elég jóban vagyok magammal. :D
Azt hiszem a családtagom vagyok. :D
18
2/8 A kérdező kommentje:
:D koszi !!!! :D
2014. szept. 3. 21:24
3/8 anonim válasza:
Ènis ilyen vagyok 16,a barátnőim is ilyenek(16),pár kivètelèvel
4/8 anonim válasza:
Persze-persze minden nő azt hiszi magáról, hogy ilyen. Aztán ha megismeri őkez az ember kiderül, hogy ostobák, önzőek és értéktelenek. Én a kiscsajoknak itt egy szavát sem hiszem el.
5/8 anonim válasza:
Igen ismerek, családtagot is, és barátokat is.
6/8 anonim válasza:
barátnőm, van ilyen lány barátom és ilyen az unokatesóm is :) szóval van egy pár :) itt is elég sokat ismertem meg :) személyesen is ismerek néhányat...
7/8 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. :)
És vannak ilyen barátnőim, családtagjaim is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!