Megfogadtam hogy a legközelebbi állásinterjút széjjel
hülyülöm. Maximális komolytalanság. Mit kérdezzek?
Figyelt kérdés
Kezd betelni a pohár. Azt biztos felteszem a szakmai vezetőnek, ha megkérdezi van e valami szakmai kérdésem, hogy uram: Ön rapper vagy rocker? Miket kérdézzek amitől falra mászna?
Mérnök diplomám van, had- és biztonságtechnikai mérnök, így viszonylag sok helyre behívnak.
Mókázósra veszem majd a figurát.
2016. máj. 7. 15:07
12/39 anonim válasza:
Óriási veszteség leszel. Nem is értem miért akadtál fel eddig minden rostán...:D
2016. máj. 7. 15:08
13/39 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy vannak e pókok a munkahelyen, mond meg, hogy azért fontos ez neked mert nagyon félsz tőlük
2016. máj. 7. 15:09
14/39 anonim válasza:
Te egy 10 éves kis hülye vagy. És amiért nem tudsz jól színészkedni 2 perc alatt levágják hogy mi van, és azt mondják akkor köszönjük szépen arra van az ajtó.
2016. máj. 7. 15:12
15/39 anonim válasza:
Kérdezd meg, tényleg eldől-e az első 50 másodpercben, hogy föl akarják-e venni az embert vagy nem. Azt olvastam, ennyi idő, míg eldöntik belül az interjúztatók, hogy van-e esélye valakinek vagy nem.
én is mérnök vagyok. a szorgalmi időszakban tuti nem vesznek fel, majd utána meg folyton csörög a telefon.
a budai reptér mögött az iroda környéke tele volt prostival.
Amikor mondták, hogy adnak sport utalványt majdnem megkérdeztem, a prostik elfogadják-e
2016. máj. 7. 16:01
19/39 anonim válasza:
Eleve olyan cégekhez adom be az önéletrajzomat, amiknek nagyon jó híre van, ahol a dolgozók szeretnek dolgozni, és ahol normális csapat dolgozik, csapatként. Az én szakmámban csapatban kell tudni dolgozni. Eleve még soha nem voltam olyan állás interjún, ahol hülyének néztek volna, vagy ilyen ökörségre kellett volna készülnöm, vagy egyáltalán megengedhettem volna, hogy ökörködjek, viccelődjek. Az állásinterjú nem az a hely, ahová az ember poénkodni, meg szórakozni megy. Bár mióta kijöttem az iskolából, egyetlen napig sem voltam munkanélküli, soha nem rúgtak ki sehonnan, csak szeretem a változatosságot.
Mérnök diplomával ha ennyire szerencsétlen vagy, akkor biztos nem leszel nagy veszteség az adott cégnek.
2016. máj. 7. 16:17
20/39 anonim válasza:
Nőknek jobban megéri trollkodni. Mert annak ellenére, hogy tilja a szabályzat, sokszor rákérdeznek a családi dolgaira. (Van-e gyereke, mennyi, mekkora, tervez-e gyereket stb...) Nos, ha ilyenre kerül a sor, akkor ha nem annyira létontosságú az az állás, vagy az első 5 percben kiderült, hogy mégsem lenne jó odamenni, akkor egy kis trollkodásal le lehet vezetni az ebből eredő feszültséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!