Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy rendkívül nagy multinacionális cégnél dolgozok, adózással foglalkozok, bár adminisztratív munkakörben. Nettó 200-at keresek amire szükségem van, hitel, lakás stb szempontból.

Tudok beszélni folyékonyan angolul, a napi munkám minden része teljesen angolul van, mivel külföldiekkel foglalkozok egész nap. Közgazdász diplomám van.

A kérdésem az, hogy mit tegyek, ha a kezdeti megállapodásokhoz képest, a munkakörömbe tartozó feladatokon kívül, folyamatosan új problémákat, feladatokat kell megoldanom anélkül, hogy megértenék, hogy képtelen vagyok teljesíteni? Kezdetben mindent nagyon precízen pontosan, időre és szorgalmasan befejeztem, de most már úgy néz ki egy napom, hogy kapok húsz feladatot pl, ebből 15 nem az én hatásköröm, de mivel alul vagyok a ranglétrán nekem adják. Fogalmam sincs, hogy kell megcsinálni, mert nem mondják el, ezért minden feladat minimum 2 de általában 4-6 órát vesz igénybe, míg egyáltalán rájövök mit kell csinálni és ténylegesen meg is oldom. Képtelen vagyok befejezni őket, és másnap újabb és újabb feladatok jönnek. Teljesen összeroskadtam, mindig nagyon szorgalmas voltam, és szeretek dolgozni, de a szó szoros értelmében fizikailag képtelen vagyok 24 óra alatt befejezni a kapott feladatokat.

Két éve vagyok itt, az utóbbi fél évben lett ez ilyen rossz, nem tudom mit tegyek? Félek, hogy máshol nem kapnék ennyi pénzt, de mint írtam nagyon szükségem van rá, egyedül élek, muszáj fenn tartanom magam. Kérlek adjatok tanácsot, mert kb a síró görcs kerülget, és félek, hogy kirúgnak, mert nem tudom teljesíteni, amit kérnek...

2016. máj. 5. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Van egy tippem, melyik cegnel dolgozol. Sajna Mo-on ezt csinaljak a multik, ugyanis azon sporolnak penzt, h egy ember vegzi 3 vagy tobb ember munkajat. Elvileg megtehetned azt, h eloveszed amunkaszerzodesedet a munkakori leirasoddal es odadugod a fonokod arra ala, h a szerzodeseben nincsen benne, h Neked ezeket az extrakat el kell vegezned. Ha normalis a fonok, akkor megerti, de ha nem - es sajna ez a valoszinu - azt mondja, h "ok, ha nem tetszik, el lehet menni, m talalunk 10 masik embert a helyedre, aki ezeket elvegzi szo nelkul"

Sajnos tobb ismerosom is hasonlo cipoben jart. Az ilyen multiknal senki nem birja 2-3 evnel tovabb. Probald meg huzni, ameddig lehet, aztan kezdj el mas melot keresni. Mar 2 eve ennel a cegnel vagy, ugyh ez jo referencia. Fejvadasz siman talal Neked normalis munkat, amit lehet birni.

2016. máj. 5. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Én leülnék a felettesemmel és így elmondanàm ahogy leírtad. Ha nem teszed akkor nem is fog változni semmi. Nem hiszem hogy azért kirúgnak mert beszélsz a problémádról, ha pedig mégis ezt tennék akkor jobb is eljönni egy ilyen helyről.
2016. máj. 5. 13:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Főnökkel beszélgetnék erről...

23F

2016. máj. 5. 13:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!