Vannak itt még munkanélküli fiatalok?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok informatikus könyvtáros diplomával rendelkezem és ezzel kb nem kellek sehova sem... eddig egyszer 3 és egyszer 6 hónapot dolgoztam csak. 25 éves vagyok semmi pénzem, apám tart el. egyre inkább összefolynak a napok és motiválatlan vagyok és kedvtelen. mi lenne a megoldás? Vannak más fiatalok is hasonló cipőben? Hogyan viselitek?2016. ápr. 28. 19:09
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lehetőséget, de sajnos túl messze van innen. Nekem nincs tőkém sajnos költözéshez, albérletre... így csak a környéken keresek munkát. Pécsen és környékén
2016. máj. 1. 19:20
12/12 anonim válasza:
Sajnos én is ebben a cipőben vagyok csak az ország keleti felén. 26 vagyok 2-3 hónapnál hosszabb munkaviszonyom volt még csak, köztük pár közmunka is. Több végzettségem is van, főiskolai is és egyszerűen nincs szerencsém. Tapasztalat nélkül sehova nem vesznek fel. Valószínűleg ha őszig nem lesz semmi akkor megyek Angliába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!