Munkanélküli vagyok, és gyűlnek az adósságaim!?
Ha ennyire nem megy és alkalmas vagy könnyű fizikai munkára, akkor megpróbálnék kimenni egy külföldi szállodába dolgozni. Általában nem kérnek komoly nyelvtudást és ha mákod van, tele lesz magyarokkal a hely, így egy szót sem kell külföldiül tudnod.
Ellenben fixen kapsz 1000 euró körül havonta és ingyen biztosítják a szállást és kaját (pontosabban levonják az 1xxx eurós fizetésedből, de ez lényegtelen). Szóval én ezen az úton próbálkoznék, ha már más lehetőség nincs.
Először is , ha van kiskorú gyermek, akkor nem tehetnek ki (elvileg a törvény miatt).
Másodszor, önkormányzat (sovány vigasz)
Továbbá: Nem tudom, merrefelé élsz, de próbálj meg valahogy NAPONTA összeszedni valamennyi pénzt, akár kéregetéssel is, vagy gyüjtögetéssel, és leadással, átadással. (sörösdobozok, italosüvegek, vas, stb)
Próbálj a főváros felé orientálódni, itt rengeteg az ember, a bevásárklóközpontok , multik pl ma DUGIG voltak emberekkel.
Emellett próbálj magánhirdetések útján, eladni felesleges dolgaidat, akármennyiért, amennyit adnak érte, legjobb ha árat sem írsz, majd kialkudod a telefonba. És az időpontot / helyet is akkor beszéled meg az átadásra
(sose hívj lakcímre vevőt hacsak nem muszáj mert pl akkora az eladandó dolog, hogy azt egyedül nem tudod még a szomszéd utcáig se elvinni)
Kisebb dolgokat pedig táskából adj el.
Egy valamibe SOHA ne menj bele, ha valaki pénzt kínál neked (UZSORA)
A lényeg itt most az, hogy mindennap összeszedjél valamennyi pénzt! Menj érte ameddig erődből telik, de soha ne menj haza üres kézzel!
És sose szégyeld ezt az egészet, utcára kerülni mégrosszabb!!
# 4/5 ma 19:40
Igen, és ez az egész arra való, hogy szépen feltérképezze az önkormányzat /nav az egész anyagi helyzetedet.
Mert gyakorlatilag az ükapádig visszamenőleg kikérdeznek mindent, aztán meg se kapod a pénzt..
Hát szerintem, meg egyféle adatszolgáltatás, a későbbi végrehajtás előkészítésére...
Ingyen pénz? Ebben az országban? Csakmert jár?
Ne legyetek már naívak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!