Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkanélküli vagyok, és...

Munkanélküli vagyok, és gyűlnek az adósságaim!?

Figyelt kérdés
Lassan 5. hónapja munkanélküli vagyok, munkanélküli segélyt már nem kapok, folyamatosan keresek munkát de sehova nem vesznek fel, a korom miatt, illetve picit túl súlyos vagyok, de a tartozásaim gyűlnek, ha nem fizetek kitesznek minket lakásból. (mert lakbért fizetünk) Mit tehetek? valahonnan nem tudok igényelni átmenetileg pénzt? Kérlek segítsetek! Akárhogyan! Segítsetek kérlek!

2016. jan. 2. 19:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"A közmunkára elmennék de az se oldja meg a gondjaimat mert annyira keveset adnak hogy olyan mintha el se mentem volna dolgozni."

No, hát az igaz, hogy keveset adnak, de azért a 46-50 ezer ft (nem tudom, most pontosan mennyi) nem egészen olyan, mintha semmit nem kapnál!

Azt elhiszem, hogy a túlsúlyod miatt félsz, hogy nem tudsz jól dolgozni, de azért Neked is tenned kell, hogy megváltozzon a helyzetedet - ne a Messiást várd.

Nem tudom, hány éves vagy, de én 56 és bizony minden csontom fáj, mégis reggeltől estig takarítok - mert valamiből el kell tartanom a gyerekemet. Valamit valamiért.

(betegeskedni meg nincs is időm :D)

2016. jún. 25. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!