Munkanélküli vagyok, és gyűlnek az adósságaim!?
Figyelt kérdés
Lassan 5. hónapja munkanélküli vagyok, munkanélküli segélyt már nem kapok, folyamatosan keresek munkát de sehova nem vesznek fel, a korom miatt, illetve picit túl súlyos vagyok, de a tartozásaim gyűlnek, ha nem fizetek kitesznek minket lakásból. (mert lakbért fizetünk) Mit tehetek? valahonnan nem tudok igényelni átmenetileg pénzt? Kérlek segítsetek! Akárhogyan! Segítsetek kérlek!2016. jan. 2. 19:28
11/21 anonim válasza:
Annyi van mondjuk benne, hogy nem költheted akármire, hanem mondjuk pont lakbér meg hasonló dolgokra és ezt igazolnod kell
12/21 anonim válasza:
A kisebbség (legalábbis mifelénk itt pöstön 4.ker) abból él amit már fentebb leírtam, nameg az uzsora, de vannak akik durvábban nyomják (kocsit lopnak, drog, védelmi pénz szedése, pl boltosoktól értek ezalatt jelentéktelen összeget, vagy "hitelbe" vásárlást hogy ne legyen napiszinten balhé). Itt mifelénk pöstön "szolgák"-at tart a kisebbség, de ez vidéken sem ismeretlen, csak körbe kell nézni..
13/21 anonim válasza:
Parfüm, díszkutya tenyésztés, vasazás, feltalálja magát a kisebbség, ezerszer kreatívabban semhogy azt az EU el tudná képzelni.
14/21 anonim válasza:
Az az egyik oldal, van a másik akiket a cigány önkor. tart el, nem írom le a nevét elég ismert roma vezető aki szervezi nekik a dolgokat, az önkorm meg nem tud mit csinálni velük, mert ez jár. Ja és mivel a vezető intézi nekik a dolgot %-t tejelnek neki a kapott segélyből :D a többi meg rohadjon meg a minimálbérért, Ilyenkor kérdem én, legyek büszke, hogy magyar vagyok? Arra nem lehetek büszke, amik több 100 éve történtek, mert az én életemre nem azok vannak hatással
15/21 A kérdező kommentje:
Természetesen nem mondják ki, de túlkoros vagyok meg kissé túl súlyos meglátja a munkáltató gondolom leesik neki hogy annyira nem tud hajtani és így nem vesz fel. (persze ezt így nem mondja ki) Van egy gyermekem de ő már nagykorú, ős is beált dolgozni de suli mellet nem tud eleget ő se dolgozni sajnos. de legalább megpróbál segíteni. Az a baj hogy sok az adósságom, sok helyre kell fizetnem, hiteleket kell törleszteni albérlet, telefonszámla tartozás, lakbért, túl sok minden egyszerre. A gyermekem már nagykorú így kitehetnek a lakásból. Erről a segélyről még nem hallottam hogy kell folyamodnom hozzá? valaki leírná részletesebben? De ha ez egyszeri összeg sajnos hosszútávra ez se oldja meg a gondjainkat. Mi lesz most velünk? utcára kerülünk? de szeretem ezt az országot
2016. jan. 3. 10:07
16/21 A kérdező kommentje:
A közmunkára elmennék de az se oldja meg a gondjaimat mert annyira keveset adnak hogy olyan mintha el se mentem volna dolgozni.
2016. jan. 3. 10:19
17/21 A kérdező kommentje:
Ráadásul betegeskedem is, (korral jár)
2016. jan. 3. 10:19
18/21 anonim válasza:
Ha van valami ügyintézéssel kapcsolatos végzettséged, akkor mehetsz irodai közmunkára is, az csak pár ezerrel kevesebb, mint a minimálbér.
19/21 anonim válasza:
Se lakás, se komolyabb megtakarítás és már nem is 20 éves vagy. Hol rontottad el? Mert itt nem a legutolsó munka elvesztése a legnagyobb probléma. :(
20/21 anonim válasza:
#18: irodai közmunka, az :D én is voltam, bér ugyan az, annyi a különbség, hogy nem kint vagy, de a szerződésedre is az van írva, mint a kintieknek, még a jelenlétit is az ő beosztásuk szerint töltöd ki. Még olyan is volt, hogy ellenőrzést kaptak és ki kellett mennünk addig az árok partra, mintha egyébként mindig ott dolgoznánk :D csodálatos magyarország! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!