Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vannak itt még munkanélküli...

Vannak itt még munkanélküli fiatalok?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok informatikus könyvtáros diplomával rendelkezem és ezzel kb nem kellek sehova sem... eddig egyszer 3 és egyszer 6 hónapot dolgoztam csak. 25 éves vagyok semmi pénzem, apám tart el. egyre inkább összefolynak a napok és motiválatlan vagyok és kedvtelen. mi lenne a megoldás? Vannak más fiatalok is hasonló cipőben? Hogyan viselitek?

2016. ápr. 28. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én. Hamarosan 20 leszek, de sajnos nincs semmi végzettségem. Jövőre leteszem az érettségit, reméljük sikerül. Eddig csak diákmunkákat dolgoztam. Egy éve itthon döglök, csinálom a semmit... egybefolynak a napok, ahogy írtad. Nem tudom milyen lesz a jövő de merem remélni hogy jobb, mert ennél szinte csak jobb lehet.

Ha van kedved beszélgetni, dobj egy privit. :)

2016. ápr. 28. 19:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

így voltam én is. aztán összekapartam annyi pénzt, amiből kijött 2 hónapnyi összeg a vállalkozásomra, és a 2 hónapban annyit melóztam magamért mint előtte összesen, és most már nem mástól függ az életem. Nem más osztja be a napomat, és ha akarok, akkor 10 órakor kelek fel reggelente.

Nem mástól kell várni a megoldást, mert a mást nem érdekled. Mástól megdögölhetsz, más akkor sem segítene, ha csöveznél az utcán.

2016. ápr. 28. 19:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Milyen vállalkozásod van?
2016. ápr. 29. 11:07
 4/12 anonim válasza:
Tavaly érettségiztem, az idén elkezdtem egy iskolát, de nem tetszett. Kinéztem magamnak egy másikat, de azért fizetni kell. Kb 3-400 ezret, de itt egyszerűen nem indul ingyenesen semmi, amit én szeretnék. Gondoltam gyorsan keresek valami munkát, össze is jött, de egy hete kirúgtak.. mert nem tudtak volna fizetni. Persze, a másik szakot ami nem tetszett abba is hagytam. És most itt vagyok végzettség és munka nélkül.
2016. ápr. 29. 17:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát pl lehet ám menni ideiglenessen egy gyárba ,közmtnkára ,segédnek ,valami alkalmi munka. Ahelyett h a csodát várjátok.
2016. ápr. 29. 18:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Én jövő héten fogok bemenni az önkormányzathoz közmunka miatt. De az se biztos , hogy van közmunka... hallottam néhol már csak protekcióval kerülnek be közmunkára is. Nagy a munkanélküliség sajnos és a helyzet nem jobb csak rosszabb lesz ahogy elnézem.
2016. ápr. 29. 18:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Merre fele laksz kérdező? :)
2016. ápr. 29. 19:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Pécsi vagyok, miért?
2016. máj. 1. 17:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdeztem mert nálunk tudok pár melót. Nem tudom érdekel e téd ,ahova tudok felvételeket. Ha igen ,ak írj privit.

Amúgy soproni vagyok.

2016. máj. 1. 18:12
 10/12 anonim ***** válasza:
téged*
2016. máj. 1. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!