Vannak itt még munkanélküli fiatalok?
Én. Hamarosan 20 leszek, de sajnos nincs semmi végzettségem. Jövőre leteszem az érettségit, reméljük sikerül. Eddig csak diákmunkákat dolgoztam. Egy éve itthon döglök, csinálom a semmit... egybefolynak a napok, ahogy írtad. Nem tudom milyen lesz a jövő de merem remélni hogy jobb, mert ennél szinte csak jobb lehet.
Ha van kedved beszélgetni, dobj egy privit. :)
így voltam én is. aztán összekapartam annyi pénzt, amiből kijött 2 hónapnyi összeg a vállalkozásomra, és a 2 hónapban annyit melóztam magamért mint előtte összesen, és most már nem mástól függ az életem. Nem más osztja be a napomat, és ha akarok, akkor 10 órakor kelek fel reggelente.
Nem mástól kell várni a megoldást, mert a mást nem érdekled. Mástól megdögölhetsz, más akkor sem segítene, ha csöveznél az utcán.
Csak azért kérdeztem mert nálunk tudok pár melót. Nem tudom érdekel e téd ,ahova tudok felvételeket. Ha igen ,ak írj privit.
Amúgy soproni vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!