Kaját hogy intézitek a munkára, veszitek vagy viszitek?
Figyelt kérdés
Én csináltam igy is úgy is már. Mindig csinálgatni a kaját nyűg volt, meg meg is untam egy hét után a szendvicset.. Ha veszem akkor az havi kb 10.000 ft, minimálbérből kiszámolva.2016. ápr. 26. 14:32
1/11 anonim válasza:
Is-is.
Nàlunk menza van, de se hűtő, se mikro...szóval vagy menza, vagy hideg kaja.
2/11 anonim válasza:
Viszem. Csirkemellet, rizst, zabpelyhet, müzliszeletet, almát általában.
3/11 anonim válasza:
viszem.
Mi nyűg benne? fél óra alatt megvan. és akkor nem szendvics, hanem főtt kaja.
4/11 anonim válasza:
Viszem. Egy ideig próbáltam a menzát, de kevés volt az adag. Két adag pedig drága lett volna.
5/11 anonim válasza:
Millió ebédszállító cég van ,azokkal kihozatom. Még olcsóbb is és változatos.
6/11 anonim válasza:
Otthonról viszem, mert a közelben nincs étterem, kaját rendelni meg nem engednek a cég címére.
7/11 anonim válasza:
Veszem. Van étterem a cégnél, havi 10 ezret adnak kajára.
8/11 anonim válasza:
Viszem és nem külön készítgetem reggel, hanem annyival több vacsorát főzök este, a maradékot reggel elviszem. Esetleg néha összesütött szendvicset készítek, azt akkor csak indulás előtt.
9/11 anonim válasza:
3-4 szendvicset viszek mindig. Néha veszek a büfében egy hamburgert vagy hotdogot.
10/11 anonim válasza:
Mindig viszem a kaját. Hétvégén szoktam többfélét főzni, és kis adagokban lefagyasztom. Időnként főzök vacsorát is, akkor abból is mindig több adagot csinálok, és így van mit vinni.
Tele a fagyasztó kész kajákkal, így minden nap mást viszek.
Ja és csakis kizárólag főtt kaját viszek. Szerencsére van mikro. De ha nem lenne, is megoldható csomó hideg étel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!