Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti hogyan kezelitek az elvisel...

Ti hogyan kezelitek az elviselhetetlen kollégákat?

Figyelt kérdés

Aki folyamatosan okoskodik, meg akarja mondani, mit hogyan csinálj, holott nem a felettesed, beleszól abba is, ami nem is az ő hatáskörébe tartozik, de valami folytán azt gondolja, hogy te azt anélkül nem tudod megcsinálni, hogy ne magyarázna bele. Már az elejétől kezdve nem szimpatikus, de erre még rátesz egy lapáttal a viselkedésével, és egyre jobban idegesít.

Vele beszélnétek ilyen helyzetben, vagy a főnökhöz mennétek?

2016. ápr. 24. 18:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1, vagy látszatra elfogadnám a javaslatait, vagy

2, hagynám a bánatba, keresztül néznék rajta.

2016. ápr. 25. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:
,,
2016. jún. 24. 21:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Közmunkás vagyok, és néha felvesznek bunkó parasztokat is. Nos volt egy tőlem dupla ember méret de zsír bunkón viselkedett. Azt gondolta hogy ő milyen vicces és poénos tud lenni ha nekem beszólogat, úgy gondolta nekem is tetszik az ő hülyesége, hát nem.. Rosszul gondolta. Egyszer fűkaszát takarítottam és tudtam, éreztem megint be fog szólni, hát úgy is lett. Oda jött és az arcomba poénkodott 30 cm-ről tehát igen közelről. Mivel kés volt nálam és idegileg se bírtam már, mert napok óta szekált, így a kiskésem bele illesztettem az arcába. Nos egyből egyéniséget váltott és lefagyott, ez idő alatt megmagyaráztam neki hogy haver te nem vagy poénos és az agyamra mégy! És lám tudomásul vette, igaz a kiskapuig (mikor ment el) hebegett habogott de tudta hogy még is nekem van igazam, azóta nagyon nagyon jó barátok lettünk. :)
2016. jún. 25. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!