Ti hogyan viselitek az ilyen kollégákat? Kifejtés lenn.
Hat, van egy velemenyem az olyan kollegakrol, akik "lassan fel eve" dolgoznak egy helyen, de mar konstanst eldontottek, hogy rajta kivul mindenki a "ertelem foku hianyaban" szenved.
A legjobb ellenszer olyan helyre menni inkabb dolgozni, ahol be tudsz illeszkedni.
Hosszú távon a legjobb ellenszer a munkahelyváltás, te nem vagy "sajnos" ilyen faék egyszerűségű, inenntől csak egyre jobban le fog ez húzni.
Amúgy kicsit irigylem őket, hogy ilyen jellegű problémáik vannak. Szép és egyszerű élet az övék, de nekem nem kéne.
Próbálj beilleszkedni, nyílj meg feléjük. Talán elfogadnánk, ha nem nézned le őket.
Az is lehet, hogy neked több idő kell hogy feloldodj.
Ettől én is lefáradnék, de azért az egyensúly kedvéért hadd soroljam fel 3 férfikollégám beszélgetésének témaköreit, amelynek legutóbb fültanúja voltam az iroda kávézójában:
- a két új recepciós lány részletes összehasonlítása, macsósnak szánt, idétlen vihogás kíséretében
- részletes beszámoló egyiküktől a hétvégi horgászatról (milyen csali, melyik partszakasz, mennyi a napijegy - el nem tudom képzelni, mi izgalmas van egy madzag vízbe lógatásában vagy a giliszták közti turkálásban)
- egészségügyi jelentés a másiktól, beleértve a kalóriaszámlálás csodáit (fikarcnyi változás nincs rajta, de ha lenne is, a feje miatt úgyis mindegy)
- tanakodás, vajon hol érdemes a munkahelyi dress code-nak megfelelő gatyót vásárolni, öltönyt vagy külön nadrágokat érdemes-e venni, precíz felsorolás, ki, mikor, hol fektetett utoljára ilyesmibe pénzt, az egyik résztvevő rettenetes padlizsánszínű ingének kitárgyalása (ár, akció, divat, hol vette stb.)
Nehéz, nagyon nehéz...- hogy Virág elvtársat idézzem...:-)
Igen "nagyon nehéz" :) ilyenek közé beilleszkedni, elviselni. De inkàbb ez, mint az egymàst fúràs stb
Én pont erről szoktam zengeni amikor pàlyàzom hogy engem a leterhelő munkakörök érdekelnek, ahova nagy munkabìràs kell különben semmi nincs meg hatàridőre és kàosz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!