Hogy lehet leállítani egy főnököt és a kollégákat hogy ne faggassanak állandóan a magánéletemről?
Az a probléma, hogy az ilyen embert nem lehet leállítani, mert aki ilyen pletykás, az a célzásból nem ért, ha meg megmondod neki teljesen diplomatikusan, hogy ez zavar (plusz hogy nem azért jössz be dolgozni, ha erősködik, hogy de méééér), akkor megsértődik, sőt ha ugyebár főnök, akkor ennél kevesebbért is ki tud rúgni.
Volt főnököm nekem is ilyen volt, ilyenkor rövidre zártam, vagy munkáról kezdtem beszélni. A kedvencem az volt, hogy egy volt kollégámról, aki már nem dolgozik ott, és jóban vagyok vele, tőlem kérdezte, hogy együtt van-e még a pasijával o_O... akkor sem lenne semmi köze hozzá, ha még ott dolgozna, nem így, hogy már nem is dolgozik ott... de olyanba is beleszólt, hogy elkapott egy beszélgetésfoszlányt a folyosón, hogy meséltem telefonon vkinek a szünetben, hogy majd beugrom az egyik plázába tábla csokiért a párom szülinapjára, és erre beleszólt, hogy kézműves csokit vegyek, mert az az igazi (ráadásul úgy, hogy egyetemista voltam, nála INGYEN gyakorlatoztam kb. az összes szabad percemben, és alig kaptam ösztöndíjat... és abból a 9e Ft-ból per hó vegyek kézműves csokit... legalább a párom érti a helyzetemet, és a Milkának is örült :D), az ilyenek nem veszik magukat észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!