Hogyan viselitek el a főnökötöket?
Felmomdtam ugy.
S_arfszu bzi volt.Allandoan razta a szaros fejet.Havi 80ezerer kidolgiztatta beled.
Nehezen.
Néha vissza kell szólni neki, de amúgy elviselhetetlen. Állami cég, de ő úgy viselkedik, mintha az apja cége lenne. Bunkó és öntelt.
Azt mondja, hogy a minta tv a legnyagyobb ellensége. Elvárja, h 10 óraákat dolgozzunk, de ő állandóan eltűnik, néha napokig, de szabit nem ír ki magának.
3 kollega új munkát keresett és felmondtak.
Szóval
#2 te sarkadi postas vagy?
Itt mindanak fel 3an :)
egy helyen volt csak igazán sza-rrágó főnök,de velem szemben mindig normális és tiszteletteljes volt és én is vele.
látta,hogy magas vagyok izmos,plusz megtudta,hogy évek óta ökölvívó vagyok,látta a bombázó csajomat.
szóval tudta ő pontosan,hogy minden szempontból felsőbbrendű ember vagyok és a munkahelyen játszott szerepeket felismerem az arra vonatkozik nem másra,de elég egy rossz,vagy lekezelő szó és úgy telibeverem,hogy a mentő viszi el,velem nem lehet ujjat húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!