Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Önéletrajzba ezeket is beleírh...

Önéletrajzba ezeket is beleírhatom?

Figyelt kérdés
Mivel csak 12 osztályom van meg(az érettségim nem sikerült), és nem dolgoztam még sehol csak diákmunkán és szakmai tanulmányom alatt(a szakma sincs meg) voltam gyakorlaton,ezért nincs sok minden,amit beleírhatnék. Ezért gondoltam,hogy beleírnám a diákmunkáimat.
2016. ápr. 22. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, írj bele mindent.

Fiatalként, pályakezdőként diákmunka, önkéntes tevékenység, bármiféle gyakorlat mehet az önéletrajzba.

Érettségit pedig csináld majd meg..

Hajrá, sok sikert!

2016. ápr. 26. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 11-es mondja, persze hogy bele.

Ilyenkor az is számít hogy dolgoztál. Nem küldtek el két hét után, mert részegen szétverted az üzemet. Stb

Be tudsz menni munka kezdetére, teljesíted, amit kérnek stb. Ezek is számítanak.

2016. ápr. 27. 09:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp írj bele mindent, nekem ugyan van érettségim, de saját tapasztalatból mondom, hogy amíg nem dolgoztam sehol és nem is szerepelt az önéletrajzban csak az iskolai végzettsége, addig még a jobb (irodai) diákmunkákra se hívtak be. Ezt követően elmentem gazdasági gyakornoknak, igaz 3 hónapig szinte ingyen dolgoztam az egyetem mellett (havi 15 000), de utána ezt beleírtam az önéletrajzba és máris behívtak irodai diákmunkára is, addig nem kellettem.
2016. ápr. 27. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!