Önéletrajzba ezeket is beleírhatom?
Beleirhatod, de sajnos a rideg valosag az, hogy erettsegi es szakma nelkul irhatsz te barmilyen oneletrajzot, csak alja munkara fognak felvenni. Oda meg ugyis mindegy milyen korabbi munkaid voltak.
Azert azon elgondolkoznek a helyedben, hogy erettsegi nelkul mire mesz majd az eletben...
Kedves Válaszoló,először is köszönöm a válaszod!
Másodszor pedig szó sem volt róla,hogy nem fogom az érettségit megpróbálni újra.
Aha, tehát szegény csávó s..ggh..lye hogy bármit is csináljon, deeeee ha holnap kézbe kap egy érettségit vagy egy diplomát akkor már ő a világ császára?
Szeretem ezt a sok kocka gondolkodású embert ezen az oldalon :D
Ne hidd el amit mondanak. Beleírhatod a diákmunkát, az is munkatapasztalat, és figyelembe fogják venni.
Amúgy kajakra nem tudtál összehozni érettségin egy kettest mindenből?
Beleírhatod.
Első körben gyári és közcélú munkákra tudsz jelentkezni. Ilyenekre nem kell önéletrajz.
Én is gyárban kezdtem a pályafutásomat.
Érettségit tényleg össze hozhattad volna.
Én nagyon hülye vagyok mindenből,írásbelin matekból megbuktam. Viszont szóbelim jól sikerült.
Infom 4-es lett, németem 4-es lett a többi 2-es, asszem talán töriből lett meg a 3-as, matek meg nagy nehezen meglett,bár köcsög tanárom volt -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!