Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik utálnak a kereskedelemben...

Akik utálnak a kereskedelemben dolgozni, azok miért nem próbálnak kézzel lábbal máshova menni?

Figyelt kérdés

Olyanokat mondanak (igen személyesen is) hogy unatkozó emberek plázázgatnak vasárnap, meg neki 10 ezer nettóért kell nézni a buta ténfergők fejét , stb... Kérdem én, ha Valakinek ekkora kín az adott munka, akkor miért nem megy máshova? a legtöbb raktárban, gyárban folyamatos felvétel van. igaz műszakos munkarend, de tutira nem kell az unatkozó vásárlók fejét nézni vasárnap. Igaz nem is elég ücsörögni meg pofákat vágni a vevőre akikből élnek.

De nagyon elegem van a lusta emberek észosztásából!

A legjobb, ha közli az ember, olyan boltba nem megy be, ahol tudja, hogy így állnak a vevőkhöz, akkor meg megsértődnek, hogy de ők rendes kiszolgálást adnak, miért nem ott vásárol az ember... hah.. rendes kiszolgálás... Én így végezném a munkám éhenhalnék. Van elég bolt, ahol kedvesek, szerencsére nem mindenki ilyen.

2016. ápr. 13. 14:58
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
33%
A kèrdezõ 7napból 7napot dolgozik.. Akkor nem èrtem mièrt tèma ez nàla!? :D A gyárban jóval többet keresnek, de aki egyedülálló èdesanya annak nem felel meg a 3 mûszak. Ki kell próbàlni egy hetet egy boltban mint eladó ès utánna nyilatkozni! Persze, hogy lázadnak, vagy talán örülniük kène!? Mindenki làzad, nõvèrek,tanárok,vasutasok stb.. Õk mièrt ne tehetnèk!? Emberi termèszet az örök elègedetlensèg.. Velem mindig udvariasak, kedvesek.. Talàn mert èn is az vagyok. A kölcsönös tiszteleten a hangsúly!!
2016. ápr. 18. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!