Akik utálnak a kereskedelemben dolgozni, azok miért nem próbálnak kézzel lábbal máshova menni?
Olyanokat mondanak (igen személyesen is) hogy unatkozó emberek plázázgatnak vasárnap, meg neki 10 ezer nettóért kell nézni a buta ténfergők fejét , stb... Kérdem én, ha Valakinek ekkora kín az adott munka, akkor miért nem megy máshova? a legtöbb raktárban, gyárban folyamatos felvétel van. igaz műszakos munkarend, de tutira nem kell az unatkozó vásárlók fejét nézni vasárnap. Igaz nem is elég ücsörögni meg pofákat vágni a vevőre akikből élnek.
De nagyon elegem van a lusta emberek észosztásából!
A legjobb, ha közli az ember, olyan boltba nem megy be, ahol tudja, hogy így állnak a vevőkhöz, akkor meg megsértődnek, hogy de ők rendes kiszolgálást adnak, miért nem ott vásárol az ember... hah.. rendes kiszolgálás... Én így végezném a munkám éhenhalnék. Van elég bolt, ahol kedvesek, szerencsére nem mindenki ilyen.
Ööööööhm....
Most nagyon hülye leszek, de mi számít kereskedelemben dolgozásnak, ki számít bolti dolgozónak?
Mert a mini abc-s eladó és a MAC-es sminkes is kereskedelemben dolgozik, nem? Mert ha igen, tökre nem mindegy.
13 as zeged bevallom ha boltom lenne ugy kirugnalak hogy labad se eri a foldet... amugy a topikindito es a masik kerdesem nem ugyanaz.
De a kerdesre bem valaszoltal. Csak frocsogsz. Holott azt se tudok ki az akivel beszelsz
#11-es: 3 OKJ-s szakmám is van. Kitörölhetem mindegyikkel. Egyikkel sem vesznek fel sehova, mert mindenhova minimum 2-3 éves gyakorlatot kérnek, ami nekem nincs, mivel nem vesznek fel sehova, mivel mindenhova minimum 2-3 éves gyakorlatot kérnek, ami nekem nincs mivel....
Na látod a problémát?
Kedves #11. válaszoló.
Megismételném a saját történetem. GRAFIKUSKÉNT végeztem. Nyomdai és grafikai munkát végzek. Mégis átélem azt amit a kereskedők. Sajnos nincs gazdag apukám, anyukám, hogy pályakezdőként magánvállalkozóvá váljak vagy cégnél dolgozzak, vagy tovább tanuljak egyetemen Az egy évem sajnos még mindig kevés munkatapasztalatnak számít.
Viszont hála az embereknek megváltozott a jövőképem, és új szakmát tanulok. Csak nem olyan egyszerű közel minimálbérből több százezret összeszedni OKJ képzésre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!