Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik utálnak a kereskedelemben...

Akik utálnak a kereskedelemben dolgozni, azok miért nem próbálnak kézzel lábbal máshova menni?

Figyelt kérdés

Olyanokat mondanak (igen személyesen is) hogy unatkozó emberek plázázgatnak vasárnap, meg neki 10 ezer nettóért kell nézni a buta ténfergők fejét , stb... Kérdem én, ha Valakinek ekkora kín az adott munka, akkor miért nem megy máshova? a legtöbb raktárban, gyárban folyamatos felvétel van. igaz műszakos munkarend, de tutira nem kell az unatkozó vásárlók fejét nézni vasárnap. Igaz nem is elég ücsörögni meg pofákat vágni a vevőre akikből élnek.

De nagyon elegem van a lusta emberek észosztásából!

A legjobb, ha közli az ember, olyan boltba nem megy be, ahol tudja, hogy így állnak a vevőkhöz, akkor meg megsértődnek, hogy de ők rendes kiszolgálást adnak, miért nem ott vásárol az ember... hah.. rendes kiszolgálás... Én így végezném a munkám éhenhalnék. Van elég bolt, ahol kedvesek, szerencsére nem mindenki ilyen.

2016. ápr. 13. 14:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon félve kérdezem csak, mer' úgyis lenullázzák majd az önérzetes bolti eladók, de... miért nem tanultok valami mást? Miért csak a gyári munka, a takarító, a meki meg a bolti eladó az opció? Gondolom, hogy mennyire nem lenne életetek azalatt az egy év alatt, amíg elvégeztek valami OKJ-t, hogy mennyire lennétek hullák és mekkora szopás lenne. De logikusan végiggondolva, egy év keményebb szopás vs egész életen át tartó folyamatos szopás, én az előző lehetőséget választanám.
2016. ápr. 13. 15:56
 12/31 A kérdező kommentje:
Akik kényszerből dolgoztok a kereskedelemben, arról a vevő tehet hogy ti utáljátok a munkátok???
2016. ápr. 13. 16:01
 13/31 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező. Már vagy 20-an válaszoltunk. És te még mindig értetlen vagy? Most mire vársz? Hogy akik a kereskedelemben dolgoznak itt bocsánatot kérnek őnagyságától,azaz tőled? Vagy mit akarsz? Atya ég te agymosott gazdag p...csa
2016. ápr. 13. 16:10
 14/31 anonim ***** válasza:
19%

Ööööööhm....

Most nagyon hülye leszek, de mi számít kereskedelemben dolgozásnak, ki számít bolti dolgozónak?

Mert a mini abc-s eladó és a MAC-es sminkes is kereskedelemben dolgozik, nem? Mert ha igen, tökre nem mindegy.

2016. ápr. 13. 16:17
 15/31 anonim ***** válasza:
45%
15:56, az előző vagyok. Van diplomám és szakmám is. Csak itt a kis városkánkban azzal nem tudok elhelyezkedni, költözni meg szintén nem tudok, mint írtam, nincs rá pénzem. Azt dolgozom, ami van, mert nem tehetek mást. Ahogy a többi hozzám hasonló sem, akik kénytelenek embertelen munkát végezni. Nyilván senki se olyan hülye, hogy olyan dolgot csináljon egész életében éhbérért, amit gyűlöl, és ne akarjon ezen változtatni. Ez egy kényszerhelyzet, és Magyarország nem ad rá lehetőséget az egyszerű szegény embereknek, hogy ebből kitörjenek. Próbálkozom, ahogy csak tudok én is, mások is, de nem csak rajtunk múlik. Ez van sajnos. Ha lenne kezdőtőkém, első dolgom lenne nyugatra költözni, ott a legaljább segédmunkás is tud annyit félretenni, hogy ha feljebb akar lépni, legyen rá lehetősége...
2016. ápr. 13. 16:19
 16/31 A kérdező kommentje:

13 as zeged bevallom ha boltom lenne ugy kirugnalak hogy labad se eri a foldet... amugy a topikindito es a masik kerdesem nem ugyanaz.

De a kerdesre bem valaszoltal. Csak frocsogsz. Holott azt se tudok ki az akivel beszelsz

2016. ápr. 13. 16:20
 17/31 anonim ***** válasza:
48%

#11-es: 3 OKJ-s szakmám is van. Kitörölhetem mindegyikkel. Egyikkel sem vesznek fel sehova, mert mindenhova minimum 2-3 éves gyakorlatot kérnek, ami nekem nincs, mivel nem vesznek fel sehova, mivel mindenhova minimum 2-3 éves gyakorlatot kérnek, ami nekem nincs mivel....

Na látod a problémát?

2016. ápr. 13. 16:22
 18/31 anonim válasza:
38%

Kedves #11. válaszoló.

Megismételném a saját történetem. GRAFIKUSKÉNT végeztem. Nyomdai és grafikai munkát végzek. Mégis átélem azt amit a kereskedők. Sajnos nincs gazdag apukám, anyukám, hogy pályakezdőként magánvállalkozóvá váljak vagy cégnél dolgozzak, vagy tovább tanuljak egyetemen Az egy évem sajnos még mindig kevés munkatapasztalatnak számít.

Viszont hála az embereknek megváltozott a jövőképem, és új szakmát tanulok. Csak nem olyan egyszerű közel minimálbérből több százezret összeszedni OKJ képzésre. :)

2016. ápr. 13. 16:23
 19/31 anonim ***** válasza:
26%
De válaszoltam 7-es ként. Amugy meg eü-ben dolgoztam nyugdíjazásomig. Tehát ha boltod lenne sem rúghatnál ki. Amúgy érdekes kötekedős p..csa lehetsz. Biztos nem lennék a férjed,de még a szomszédod sem :D
2016. ápr. 13. 16:24
 20/31 Sunshinedoll ***** válasza:
19%
Mert mondjuk kereskedelmi végzettséggel és 10-20 év kereskedelmi tapasztalattal a hátad mögött elég nehéz másmilyen jellegű munkát találni.
2016. ápr. 13. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!