Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vannak itt olyanok, akik nem...

Vannak itt olyanok, akik nem a szakmájukban dolgoznak?

Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne hogy miért nem...? Köszi.

2016. ápr. 12. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Alapvégzettségem szerint a szociális területen kellene dolgoznom, de a szélmalomharc miatt nem ezen a pályán mozgok, hanem irodai alkalmazott vagyok (számlázás, statisztika, stb.)
2016. ápr. 12. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia. 17 éves fiú vagyok. Én gépészetet tanulok, de mégis festek, burkolok, lakatos melókat csinálok, hegesztek, autót szerelek, vizet és csatornát építek ki, épíztkezésen is dolgoztam már. Ezt mind 13-14 éves korom óta. Az
2016. ápr. 12. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Én masszőr és pincér vagyok,autóiparban dolgozom minőség ellenőr vagyok.
2016. ápr. 13. 07:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Újságírást tanultam, most ehhez akkor kerülök a legközelebb, ha blogot vagy fórumbejegyzést írok. :) Amúgy webmarketing és programozás az, amit általában végzek.
2016. ápr. 13. 09:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy miért nem:

Rá kellett jönnöm, hogy a sajtó világa milyen hazug, és emellett bekerülni is nagyon nehéz, továbbá stresszes a munka - nem nekem való. Nem vagyok az a nyomulós, minden lében kanál ember, így nem nagyon élnék meg a pályán.

Emellett amit most csinálok, az jobban is érdekel, mert közelebb áll az alkotáshoz, ami számomra rendkívül fontos.

2016. ápr. 13. 09:27
 6/10 anonim válasza:
Szia. Magyar nyelv es irodalom szakon végeztem egyetemen, ukranul oroszul beszelek megis Budapesten vendeglatasba tudtam csak elhelyezkedni.
2016. ápr. 13. 10:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Jogi asszisztens és logisztikus végzettségem van, és most pénzügyes vagyok. (számlázás, könyvelésnél besegítek a főkönyvelőnek, nav-os dolgok, stb...)

Jogi asszisztensként nem tudtam elhelyezkedni, a nagyobb ügyvédi irodákba nehéz bekerülni, meg az ügyvédek ugye a bojtárokkal csináltatják a piszkos munkát, kisebb irodákban meg nincs szükség asszisztensre. Logisztikában dolgoztam, annak csak a fuvarszervezés része volt izgalmas számomra.

2016. ápr. 13. 13:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Gazdasági/Pénzügyi végzettségem van. Dunát lehet rekeszteni könyvelőkből, ezért nincs munka. Helyette ott a mindenki által gyűlölt gyári meló. :S
2016. ápr. 13. 17:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2016. ápr. 14. 07:55
 10/10 anonim válasza:
Agrár közgazdasági és áruforgalmazó technikus. Adminisztrator vagyok.
2016. ápr. 18. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!