Otthagynál csak azért egy munkahelyet, mert unalmas?
Igen, egyetértek azokkal akik azt mondják éld ki magad másban. Pl. én is jól keresek, de nulla kihívás, unalmas munka, ezen a környéken sincs olyan sok munkahely.
Ezért pl. elkezdtem folytatni az angolt, és lenyelvvizsgáztam belőle. Ezzel kötöttem le a fölös agyi energiáimat. Most is, ha minden jól megy, beiratkozok egy szakmai tanfolyamra. Aztán ezzel is edzem magam, fejlődök, és hátha akad majd egy jobb kihívás a közeljövőben amiért tényleg érdemes lesz váltani.
Megdöbbentem a válaszokon. Senkinek, még csak eszébe sem jutna a váltás?
Ha hosszútávon olyan munkát kell végezned amit nem szeretsz, az ki fog készíteni, plusz ami még nagyon-nagyon fontos: szakmailag nem fejlődsz. Ha netán muszájból kell majd új munkahelyet keresned és kérdezik, hogy "Na és Bélukám mit csináltál előző munkahelyeden?", akkor szerinted mennyire lesz jó válasz az, hogy egész nap táblázatokat töltögettél?
Én azt javaslom, hogy kezdj el munka mellett más állást keresni, ha nem találsz akkor maradsz, ha igen, akkor meg váltasz és ennyi, nem eshetsz a két szék közé.
Én is hasonló helyzetben voltam, untam a munkám, hát munkakört váltottam. Nem bántam meg.
"# 15"
Nem mindenki Budapest belvárosában él ám. Nem tudom mért döbbensz meg a válaszokon, sok helyen az ember örülhet, ha dolgozhat. Ha szakmai fejlődésre vágysz azt nem biztos, hogy Hajdúban találod meg. Amúgy meg irodai munka még mindig jobb, mint pl. egy gyári.
Én sem Budapest belvárosában élek, de miért nem lehet munka mellett másikat keresni? Legalább próbálja meg, azzal semmit sem veszít.
Felesleges évekig saját magadat szo..patni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!