Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Otthagynál csak azért egy...

Otthagynál csak azért egy munkahelyet, mert unalmas?

Figyelt kérdés
Irodában dolgozom, a fizetés átlagos, a kollégákkal jó a kapcsolatom, a főnök alig van ott, nincs túlóra, szóval semmi okom nem lehetne a panaszra, ha nem lenne a munkám iszonyú unalmas. Egész nap a gép előtt ülök, és ugyanazt csinálom, ugyanazokat a táblázatokat töltöm ki már több mint 1 éve. Alapvetően szeretek itt dolgozni, mert a légkör jó, csak lassan kezdek belefásulni a dologba. Egyáltalán nem ilyen munkát képzeltem el régen magamnak, én a pörgést szeretem. Másrészt viszont nincs sok munkalehetőség ezen a környéken, szóval félek hogy ennél csak rosszabb munkát találnék, ahol esetleg a munka ugyanilyen unalmas. Ti mit tennétek? Váltanátok csak azért munkahelyet, mert unalmas a mostani?
2016. ápr. 10. 17:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én jól keresek, viszont szarok a kollégák, a légkör, az egész környezet, tehát ezen kívül minden. Szakmailag sem egy nagy kihívás már, de még egyelőre maradok mert kerülhetek rosszabba is, Szerintem akkor válts, ha jól feltérképezted a leendő helyed, több pénzért mész, és szakmailag is kihívás. Ha nem, akkor maradj csak, jó a nyugodt munka hidd el. Voltam én az ország egyik leghíresebb multijánál is, na onnan menekültek az emberek annyira nem nyugis.
2016. ápr. 10. 19:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is a kompromisszimos megoldást javaslom. Keress új hobbit, célokat, álmokat, s abban próbáld meg kiélni azokat az energiákat, melyeket a munkában nem tudsz. Esetleg kérj plussz feladatot a főnöktől, mondd el neki, hogy úgy érzed, elbirnál nagyobb terhelést. Ha nincs sok lehetőséged vagy nincs olyan munkalehetőség ami miatt szívesen otthagynád, akkor inkább maradj. Nem örökre, csak addig míg ki nem találod, hogy mit szeretnél.
2016. ápr. 10. 20:23
 13/20 anonim ***** válasza:
A helyedben maradnék, mert olyan helyen laksz, ahol nincs túl sok munkalehetőség, nem úgy néz ki, hogy költöznél. Ez pedig biztos munka, viszonylag normálisan fizet.
2016. ápr. 11. 13:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Igen, egyetértek azokkal akik azt mondják éld ki magad másban. Pl. én is jól keresek, de nulla kihívás, unalmas munka, ezen a környéken sincs olyan sok munkahely.

Ezért pl. elkezdtem folytatni az angolt, és lenyelvvizsgáztam belőle. Ezzel kötöttem le a fölös agyi energiáimat. Most is, ha minden jól megy, beiratkozok egy szakmai tanfolyamra. Aztán ezzel is edzem magam, fejlődök, és hátha akad majd egy jobb kihívás a közeljövőben amiért tényleg érdemes lesz váltani.

2016. ápr. 11. 19:04
 15/20 anonim ***** válasza:

Megdöbbentem a válaszokon. Senkinek, még csak eszébe sem jutna a váltás?

Ha hosszútávon olyan munkát kell végezned amit nem szeretsz, az ki fog készíteni, plusz ami még nagyon-nagyon fontos: szakmailag nem fejlődsz. Ha netán muszájból kell majd új munkahelyet keresned és kérdezik, hogy "Na és Bélukám mit csináltál előző munkahelyeden?", akkor szerinted mennyire lesz jó válasz az, hogy egész nap táblázatokat töltögettél?

Én azt javaslom, hogy kezdj el munka mellett más állást keresni, ha nem találsz akkor maradsz, ha igen, akkor meg váltasz és ennyi, nem eshetsz a két szék közé.

Én is hasonló helyzetben voltam, untam a munkám, hát munkakört váltottam. Nem bántam meg.

2016. ápr. 12. 11:07
 16/20 anonim ***** válasza:

"# 15"

Nem mindenki Budapest belvárosában él ám. Nem tudom mért döbbensz meg a válaszokon, sok helyen az ember örülhet, ha dolgozhat. Ha szakmai fejlődésre vágysz azt nem biztos, hogy Hajdúban találod meg. Amúgy meg irodai munka még mindig jobb, mint pl. egy gyári.

2016. ápr. 12. 11:12
 17/20 anonim ***** válasza:

Én sem Budapest belvárosában élek, de miért nem lehet munka mellett másikat keresni? Legalább próbálja meg, azzal semmit sem veszít.

Felesleges évekig saját magadat szo..patni.

2016. ápr. 12. 12:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Gondolom keres csak épp nem talál.
2016. ápr. 12. 12:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezt te csak gondolod. Felmondani és nem dolgozni, az valóban hülyeség, de nem is erről volt szó.
2016. ápr. 12. 13:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Én az ország egyik elvileg leggazdagabb vidékén lakom, még sem jut eszembe ugrálni, mert nincs hova. Eleve nem szeretnék napi 50-60 km-et ingázni, akkor nincs nagyon sok lehetőségem. A vidéket tönkrevágták, ezt jó lenne a városokban látni.
2016. ápr. 13. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!