139 kérdése:
Milyen munkahelyet tudnátok ajánlani egy 17 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Aki én lennék :) Körülmények: Esti iskolába járok, tehát délelőtt tudnék dolgozni és még egy, hogy nem szívesen dolgoznék gyorsétteremben/étteremben egyszerűen azért mert nem szeretnék állandóan kaja szagú lenni. Biztos van még sok más lehetőség én is keresgélek, hátha valaki ír valami érdekeset itt!2016. márc. 4. 14:50
1/6 anonim válasza:
Hát, jelenleg leginkább a diákszövetkezetknél kéne próbálkoznod mert 17 évesen elég sok oylan munkahelyi poszt van amit nem tölthetsz be.
2/6 anonim válasza:
Mihez értesz?
Miről van papírod?
Csinos,ápolt lány vagy?
Mennyi pénz a MINIMUM,ami kéne?
Hol laksz?
Mikor érsz rá?
4/6 anonim válasza:
diákszövetkezeteknél érdeklődj,illetve diákmunkákat nézz
18 év felett mehetsz rendes munkahelyre,addig diák.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
Budapesten lakom, igazából ezen belül mindegy, hogy hol.
Igen csinos és ápolt vagyok, mondták, hogy menjek hostesskedni de azok alkalmi munkák örülnék egy állandónak.
Felső fokon beszélek angolul (spanyolul tanulok még kezdő szinten vagyok)
Imádok emberekkel foglalkozni, de olyan munkákat is ajánlhattok amik nem kifejezetten erről szólnak. A pénz igazából nem szempont de nyilván nem bánnám ha a lehetőségekhez képest jó fizetésem lenne :) Úgy körülbelül ennyi
2016. márc. 4. 15:07
6/6 anonim válasza:
Felső fokú angollal azért már lehet válogatni a diákmunka közvetitőknél is. Viszont állandó munka nem biztos, hogy lesz. A gálya melók azért mennek hosszútávban, mert azt aki teheti, otthagyja, igy mindig kell ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!