Alivirág kérdése:
Tudtok olyan munkahelyet ajánlani ahol 14 évesen lehet diákmunkát végezni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis pénzt keresni, de még nem vagyok 15. Tudtok esetleg belinkelni olyan oldalt ahol egy 14 éves is találhat munkát?2015. dec. 8. 21:18
1/3 anonim válasza:
Illegális ilyen idős gyereket foglalkoztatni
2/3 anonim válasza:
Ha nem akadály pl bangladesi helyszín, keresek neked szívesen. :-) Itt Magyarországon ez (egyelőre) még nem divat.
3/3 anonim válasza:
Kettes vagyok. Komolyra fordítva a szót: törvényes lehetőség nincsen arra, amit kérdeztél, és 14 évesen nem is igazán kellene munkát vállalnod, dolgozhatsz még eleget életed során. Gondolom lenne valami meghatározott célod, amire a pénz kellene. Én ennyi idős koromban ezt a szüleimmel beszéltem meg, akik tanulmányi eredményekhez, illetve otthon ellátandó feladatokhoz kötve nyújtottak számomra segítséget. Így lett meg az első motorom, horgászbotom, és bőrfocim anno. Ma már látom, hogy bizony, nem értékarányosan teljesítettem érte, de voltam annyira fontos a szüleimnek, hogy egy négyes-ötös bizonyítványért, és némi házimunka elvégzéséért honoráltak olyan módon, hogy megkaptam amit szerettem volna. Bizonyára neked is rendes szüleid vannak, próbálkozzál abba az irányba elsősorban. 14 éves gyereknek az első számú feladata, hogy mindenféle téren fejlődni tudjon, és nem az, hogy adott munkát adott időn belül adott összegért elvégezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!