Otthagynál egy munkahelyet, ahol szimpatikusak a kollégák és maga a cég, egy olyanért, ahol nem szimpatikusak, de magasabb fizetést kínálnak?
Ilyen dilemmában vagyok. Dolgozom egy helyen, szeretek bemenni reggelente. Már az interjún szimpik voltak, ezért fogadtam el az ajánlatot, de keveslem a fizetést.
Behívtak most egy másik céghez, de az első két interjún nem igazán volt rokonszenves az interjúztató és kérdései. A fizetés több lenne. Szakmailag egyik sem nagy előrelépés. A távolság az otthonomtól majdnem egyforma. Eltartanom csak magamat kell. Gondolkozom a döntésen, ezért vagyok kíváncsi mások véleményére is.
Attól függ mennyivel magasabb a fizetés...
Ha csak kevéssel akkor nem.
Inkább keressek kicsit kevesebbet, de érezzem jól magam ott, ahol dolgozok.
Hát mivel az én ösztönös megérzésem jó,én ebből indulok ki.
Neked jók?Mert akkor lehet valamit megéreztél.Amit leírtál az alapján nem,akkor már egy kis mellékállás inkább.
Hátha ennyi különbözetre azt mondod nem sokkal több,mennyi lehet a fizetésed ????
Mert az átlagfizetés közti különbség szempontjából ez bizony sokkal többnek számít.
# 8 én sehol nem olvastam, hogy nem tartja sokkal többnek ezt az összeget...?
amúgy mennyire biztos, hogy megkapnád az állást?
én mondjuk 50 ezerért már simán mennék, pedig szeretem a munkahelyem :) csak gondolni kell a jövőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!