Fiúk! Nektek csak a vékony és tökéletes alakú lányok szimpatikusak?
Figyelt kérdés
Nagyon ritka mikor az utcán egy kicsit molett lány egy fiúval van együtt.Ez miért van?2013. máj. 5. 09:54
1/7 anonim válasza:
ez baromság,a teltebb lányok is találhatnak párt
2/7 anonim válasza:
Valakinek jól is áll ha kissé molett!Nekem például bejönnek,de viszont ha kövér az már kevésbé!
3/7 anonim válasza:
a vékony is jó de az sem baj ha egy kicsit teltebb de viszont a dagadt az már nem
4/7 anonim válasza:
Érdekes, én nem vettem észre, hogy a molettebb lányok ne lennének fiúkkal... sőt!
5/7 Bendzsi014 válasza:
Ez hülyeség. Példának okáért én jobban szeretem az olyan lányokat akiket meg lehet fogni (persze ne legyen kövér).
6/7 anonim válasza:
a molett lányok szerint csak a vékonyat szeretik,a vékonyak szerint meg a molettet
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__43..
7/7 Sparr0w válasza:
Nekem nem szimpatikusak a vékony lányok, de a kövérek sem, a kettő között van az ideális szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!