Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miután felvennének egy céghez,...

Miután felvennének egy céghez, és látnátok hogy nincs igazán pénz semmire, mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Felvesznek egy céghez, és nincs pénz sok mindenre, és úgy a cégnél olyan 'süllyed a hajó" hangulat van mit tennétek?
2016. ápr. 4. 14:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mármint hogy bezárt a cég? Csődbe ment, annyi, megszűnt?
2016. ápr. 4. 18:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Több része (telephelye) van. Az a része halt be, ahol én voltam. Nincs termelés, üres az üzem.
2016. ápr. 4. 20:03
 13/20 anonim ***** válasza:
figyuzz, ha neked kell venni gps-t és egyéb drága dolgokat, akkor azonnal menj el.
2016. ápr. 4. 20:14
 14/20 A kérdező kommentje:

De most komolyan venne a cég egy komoly GPS-t bárki használhatná, és akkor probléma megoldva, mennének a dolgok. Vagy megyek valahova notebook-kal, lemerül az aksi, kellene inverter amivel autóból lehetne tölteni a notebook-ot, már meg se kérdezem!

ilyen dolgok, vagy parkolok valahol ügyet intézek, saját pénzemből dobálok a parkoló automatába!

Ennyi.

2016. ápr. 4. 20:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2016. ápr. 5. 11:36
 16/20 anonim ***** válasza:
ez nagyon gáz! menj ahogy tudsz.
2016. ápr. 5. 12:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Áhh az ilyet ott kell hagyni. A munkaszerződésben általában bele van írva, hogy a munkáltató adja a munkavégzéshez szükséges eszközöket. Azért egy GPS nemét forint, meg a parkolás se, ha sokat kell menni. Pároméknak céges mobil van és arról fizetik a mobilparkolással a díjat.
2016. ápr. 5. 13:18
 18/20 A kérdező kommentje:
Meg ugy altalaban sok minden kellene. En mernok vagyok, lenne mit beszerezni ugy altalaban.
2016. ápr. 5. 14:02
 19/20 A kérdező kommentje:

Rájöttem vannak cégek én nem is tudom milyen "elv" szerint működik.

Aztán be is dőlnek. nem tudom ez a vezetőségnek nem tűnik fel?

2016. ápr. 5. 15:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Irodában dolgozom, szintén KLIK-szerű helyen, otthonról viszem a tűzőgépbe a kapcsokat, a kiemelő filcet, stb. szerencsém van, anyukám el tudja otthoni használatra hozni a sajátjáról, én meg így visszajuttatom állambácsinak...

a munkámhoz kell youtube és fülhallgató, a munkahelyi gépen le van tiltva a yt, így laptopot és fülhallgatót is hordok:D

2016. ápr. 7. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!