Miután felvennének egy céghez, és látnátok hogy nincs igazán pénz semmire, mit csinálnátok?
De most komolyan venne a cég egy komoly GPS-t bárki használhatná, és akkor probléma megoldva, mennének a dolgok. Vagy megyek valahova notebook-kal, lemerül az aksi, kellene inverter amivel autóból lehetne tölteni a notebook-ot, már meg se kérdezem!
ilyen dolgok, vagy parkolok valahol ügyet intézek, saját pénzemből dobálok a parkoló automatába!
Ennyi.
Rájöttem vannak cégek én nem is tudom milyen "elv" szerint működik.
Aztán be is dőlnek. nem tudom ez a vezetőségnek nem tűnik fel?
Irodában dolgozom, szintén KLIK-szerű helyen, otthonról viszem a tűzőgépbe a kapcsokat, a kiemelő filcet, stb. szerencsém van, anyukám el tudja otthoni használatra hozni a sajátjáról, én meg így visszajuttatom állambácsinak...
a munkámhoz kell youtube és fülhallgató, a munkahelyi gépen le van tiltva a yt, így laptopot és fülhallgatót is hordok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!