Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miután felvennének egy céghez,...

Miután felvennének egy céghez, és látnátok hogy nincs igazán pénz semmire, mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Felvesznek egy céghez, és nincs pénz sok mindenre, és úgy a cégnél olyan 'süllyed a hajó" hangulat van mit tennétek?
2016. ápr. 4. 14:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Még a próba idő alatt kilépnék.
2016. ápr. 4. 14:58
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen cégnél dolgozom, én arra várok, hogy felmondjanak, és kifizessék a 2 hónapos felmondási időmet :)
2016. ápr. 4. 15:03
 3/20 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted is megköszönni és máshol nézelődni tovább.
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Informatikus vagyok (iskolai rendszergazda), a KLIK alkalmazásában. Pénz soha nincs semmire, a fizetésemen nagyobbat lehet nevetni, mint a Sas-kabarén, de a munkámat valahol szeretem. Pénz semmire sincs, még billentyűzetet is otthonról kellett hoznom, hogy dolgozni tudjak. Bár nekem annyira nem kell félni a csődtől, ha megszűnik a KLIK, jön majd más, én úgy vagyok vele, hogy a munkahelyet kedvelem, egyelőre nem szándékozok távozni.

De ha nem kedvelném ennyire, már rég leléptem volna.

2016. ápr. 4. 15:26
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, ha van munkaszerződésed, akkor valamilyen szinten védve vagy. Viszont kérdezed meg a munkatársaidat, hogy mi a helyzet a fizuval, mindig időben fizetnek-e. De ha ennyire gáz a helyzet, akkor keresgélj másik melót, itt meg meg várj ki 1-2 hónapot, aztán ha találsz jobbat mondj fel.
2016. ápr. 4. 15:31
 7/20 A kérdező kommentje:
De most komolyan Magyarországon olyan a helyzet hogy nekem kell a fizumból elmenni a Media Markt-ba és megvenni ami kell a fizetésemből, hogy dolgozhassak? Pl. autóba egy GPS navi-t? Hát nem is tudom mit mondjak.
2016. ápr. 4. 15:40
 8/20 Szofi11 válasza:
Keress másik állást, nehogy a végén úgy járj, hogy ha bebukik a cég nem tudja kifizetni a béredet. Sajnos ez is előfordulhat.
2016. ápr. 4. 16:53
 9/20 A kérdező kommentje:
Hát igen köszi.
2016. ápr. 4. 16:59
 10/20 anonim ***** válasza:
Én maradtam, mert kellett a tapasztalat. Pár hónap és bezárt. Nekem kifizettek mindent.
2016. ápr. 4. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!